УДКС У у м.Ужгороді Закарпатської області інформує про програмно-технічний комплекс «Клієнт казначейства - Казначейство»
Додано 02.02.2016
Відповідно до п.1.3. Порядку казначейського обслуговування державного бюджету за витратами, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24.12.2012 № 1407, п.2.6 Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.08.2012 № 938 та п.1.2. Порядку реєстрації та обліку бюджетних зобов'язань розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.03.2012 № 309 в органах Державної казначейської служби України у процесі обслуговування бюджетів та інших клієнтів може застосовуватися система дистанційного обслуговування (СДО) "Клієнт казначейства - Казначейство" з використанням засобів криптографічного захисту інформації Державної казначейської служби України.

За розпорядженням міського голови перевірять пожежні гідранти Ужгорода
Додано 02.02.2016
Департамент міського господарства та комунальне підприємство "Водоканал м. Ужгорода" спільно з Ужгородським міськрайонним управлінням ДСНС України у Закарпатській області повинні до 12 лютого провести повну інвентаризацію пожежних гідрантів міста. Визначатимуть і кількість гідрантів, і в якому вони стані. Розпорядження про це підписав міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

Засідання постійної комісії
Додано 02.02.2016
Засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури відбудеться у середу 03.02.16 р. о 14.00 у депутатській кімнаті.

Міськрада запрошує представників ОСББ на тренінг
Додано 02.02.2016
Ужгородська міська рада та Проект ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" запрошують голів ОСББ, представників ініціативних груп взяти участь у тренінгу для ОСББ, який відбудеться 3 лютого 2016 року об 11.00 год. у малому залі міської ради.

Планується активізувати співпрацю Ужгорода та чеських партнерів
Додано 02.02.2016
Узгодження переліку проектів і наявності на кожен із них проектно-кошторисної та іншої документації для реалізації в рамках співпраці Закарпаття із чеським краєм Височина провели сьогодні в Закарпатській обласній раді.
Чеські партнери із 2007 року надають чималі кошти на ремонти, реконструкції дитсадків, шкіл, амбулаторій та те, що пов'язано зі спільною історією Чехії і Закарпаття.
На цей рік планують виділити близько 5 мільйонів крон, однак головна умова традиційна: співфінансування з українського боку – 50 і більше відсотків вартості проведення робіт. Проектно-кошторисна документація, експертні висновки тощо по кожному проекту, який пропонується для реалізації в рамках співпраці, повинні бути готові до 1 березня. А завершити виконання повинні вже до вересня цього року.


Керівництво міста вивчало, у якому стані дитяча залізниця в Ужгороді
Додано 02.02.2016
Робоча група, ініційована міською владою Ужгорода, сьогодні безпосередньо на місці оглянула, в якому стані зараз перебуває дитяча залізниця в центрі міста і визначила можливі кроки, як далі бути з цією атракцією обласного центру Закарпаття.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс