Чотири десятки питань розглянули на сесії міськради
Додано 05.02.2016
Уперше за багато років на сесію Ужгородської міськради прийшов голова Закарпатської обласної ради. Михайло Рівіс, виступаючи на початку засідання сесії 4 лютого, зазначив, що хоче засвідчити свою підтримку міському голові Богдану Андріїву, депутатам і буде всіляко допомагати перетворити Ужгород на достойну візитівку всього Закарпаття.
Запевнив: сприятиме залученню в місто додаткових коштів, зокрема, європейських грантів, адже можливостей ні міського, ні навіть обласного бюджету не вистачить на вирішення нагальних проблем обласного центру. Повідомив, що вже є домовленість про фінансування Європейським банком реконструкції і розвитку програми реконструкції водопровідної системи Ужгорода, уже ближчим часом, можливо, і наступного тижня, відбудеться зустріч із цього питання у представництві ЄБРР у Києві. Тільки цей проект дасть змогу залучити на розвиток міста кошти, які складають чи не половину нинішнього бюджету Ужгорода.


Нелегальним перевезенням покладуть край
Додано 05.02.2016
На засідання міськвиконкому Ужгородської міськради винесуть проект рішення про ліквідацію стоянки таксі на проспекті Свободи,52 (неподалік автовокзалу), де роками нелегальні перевізники заманюють пасажирів діставатися у Мукачево, Хуст, Рахів, Берегово, Тячево.

До кількох шкіл Ужгорода будуть їздити автобуси
Додано 05.02.2016
Біля школи №20 в Ужгороді облаштують автобусну зупинку і в години, коли діти добираються до школи вранці та після закінчення занять сюди заїжджатиме маршрутка №7 (дачний). Таке рішення прийняли на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгородській міській раді.

Вихованці спортивних шкіл Ужгорода та Мукачева змагаються у плаванні
Додано 05.02.2016
Відкрита першість із плавання Закарпатської області стартувала сьогодні у спортивному комплексі "Zinedine". У змаганнях беруть участь близько сотні дітей 1999-2004 років народження і молодші, які представляють спортивні школи, клуби і товариства Ужгорода і Мукачева. Зокрема, команди ужгородської гімназії, "Клуб Олімпік", "На старт", мукачівської спортивної школи.

Нова комунальна техніка сьогодні почала працювати на вулицях Ужгорода
Додано 05.02.2016
Маленьким мобільним катерпіллером на вулиці Минайській біля готелю "Закарпаття" чистять від наносів грунту тротуар і прибордюрну лінію з боку проїжджої частини . Водночас обрізають кущі і за допомогою спеціальної машини "Івеко" з навантажувачем одразу прибирають та вивозять гілки і непотріб. Але це тільки перший етап – згодом машина зі щітками додатково вимете часточки бруду, які пропускає віник.
Закупило техніку підприємство "Ужбудсервіс", його керівник Анатолій Ковальський розповів, що очищатимуть всю Минайську, а у вихідні, коли менше транспорту, щоб не перешкоджати руху, візьмуться за трохи вужчий, ніж Минайська, проспект Свободи.


Богдан Андріїв: "Влада Ужгорода всіляко сприятиме розвитку промислових підприємств у місті"
Додано 05.02.2016
Сьогодні відбулася зустріч керівництва міської ради і міського голови Ужгорода Богдана Андріїва з Юргеном Зігфрідом Гонсером – власником та Генріхом Стумпом – директором підприємства, яке з 2004 року у нашому місті займається випуском одягу для брендових марок.
Спочатку ТОВ "Тексвош Гонсер" створило 85 робочих місць і проводило облагородження та передпродажну підготовку виробів на замовлення різних світових торгових марок. А з 2011 року започаткували додаткове швейне виробництво – ТОВ "Луготекс", де вже 139 працівників. Загальна сума інвестицій – майже 9 мільйонів гривень.


Два медичні заклади Ужгорода отримали допомогу від Словаччини
Додано 05.02.2016
У понеділок, 1 лютого, в Києві у приміщенні Посольства Словацької Республіки в Україні відбулася урочиста церемонія передачі сертифікатів гуманітарної допомоги для покращення матеріально-технічної бази Ужгородського міського перинатального центру та обласної інфекційної лікарні Ужгорода.
Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Юрай Сівачек і Віце-прем’єр-міністр, Міністр закордонних та європейських справ Словацької Республіки Мірослав Лайчак вручили сертифікати головному лікарю Ужгородського міського перинатального центру Олегу Онопку і головному лікарю обласної інфекційної лікарні Ужгорода Михайлу Поляку. Сертифікатом засвідчується виділення коштів від Словацької Республіки кожному з медичних закладів на суму 8700 євро.


З понеділка - до школи
Додано 05.02.2016
Сьогодні відбулося засідання міської протиепідемічної комісії щодо ситуації в Ужгороді із захворюваністю на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції.
За останній тиждень серед дитячого населення простежується тенденція до зменшення захворюваності. Так, недужих діток віком до 4 років порівняно з минулим тижнем менше на 20,3%, від 5 до 14 р. – на 34%, від 15 до 17 – на 30 %, до 18 р. – на 28 % менше.


Міська влада започаткувала діалог для спільної розробки стратегії розвитку фізкультури і спорту
Додано 05.02.2016
Чимало болючих питань розвитку різних видів спорту піднімали сьогодні на нараді представників спортивних федерацій, клубів, ДЮСШ, фізкультурно-спортивних організацій, яка відбулася у великій залі міської ради Ужгорода.
Розпочинаючи зібрання, заступник міського голови Олександр Білак звернуся до всіх із проханням підтримувати постійний тісний діалог, співпрацю з міською владою, інформувати про плани проведення в місті змагань, виїзди на чемпіонати, закликав спільно вирішувати існуючі проблеми.
"Хоч коштів у нас не так багато, але багато що разом можна вирішити організаційно, крім того, будемо допомагати із залученням позабюджетних коштів, у тому числі міжнародних грантів", – наголосив Олександр Білак.
Начальник управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді Євгеній Бобров коротко прозвітував про попередні роки роботи, тенденції, які є в питаннях розвитку спорту в Ужгороді.


80 кращих полотен до свого 85-річчя представив Почесний громадянин Ужгорода, народний художник, академік Володимир Микита
Додано 05.02.2016
Зі славною датою – 85-річним ювілеєм – вітали сьогодні творча еліта Закарпаття, посадовці, духовні особи, дипломати і гості краю Володимира Микиту.
Народний художник, лауреат Шевченківської премії, академік Академії мистецтв України, Почесний громадянин Ужгорода Володимир Васильович вважається корифеєм і одним зі "стовпів" закарпатської школи живопису.
Ювіляр зробив подарунок шанувальникам – відібрав для ретроспективної виставки в Закарпатському художньому музеї ім.Бокшая 80 своїх полотен, які вважає кращими і віхами свого життя.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс