Засідання постійних комісій
Додано 08.02.2016
Засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури відбудеться у середу 10.02.16 р. о 14.00 у депутатській кімнаті.

Зустріч з питань розвитку стратегії молодіжної політики на 2016р.
Додано 08.02.2016
Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді запрошує представників молодіжних, дитячих, жіночих громадських організацій на зустріч з питань розвитку стратегії молодіжної політики на 2016 р. в м. Ужгороді яке відбудеться у великому залі Ужгородської міської ради 11 лютого 2016 р. (четвер) о 16.00 год.

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на 12.02.16р.
Додано 08.02.2016
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Планові питання:
1. Про Програму відшкодування відсотків за кредитами, залученими населенням на впровадження енергозберігаючих заходів у м. Ужгород на 2016-2017 роки.
2. Про Програму відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ, ЖБК на впровадження заходів з енергозбереження, капітального ремонту, реконструкції і модернізації багатоквартирних будинків у м. Ужгород на 2016-2017 роки ("Теплий дім").


Готується звернення від Ужгорода з вимогою зняти з бюджету міста тягар утримання ПТУ
Додано 08.02.2016
Минулого четверга Верховна Рада України прийняла законодавчі зміни, за якими надійдуть кошти з державного бюджету для фінансування професійно-технічних закладів (ПТУ), котрі за законом про держбюджет на цей рік опинилися в залежності від виділення грошей місцевими бюджетами.
Однак за цими законодавчими змінами ситуація змінилася лише для ПТУ, які знаходяться в містах обласного значення – їх передали на фінансування обласним бюджетам, а обласні центри, у тому числі й Ужгород, отримали лише невелику частку (25%) коштів і фактично повинні самі утримувати такі навчальні заклади.


Громадські слухання стосовно перейменування вулиці
Додано 08.02.2016
Враховуючи звернення творчої інтелігенції, культурно-мистецької громадськості, благодійного фонду "Художники - дітям", громадської організації "Ротарі-клуб "Ужгород-Скала", всеукраїнської асоціації ветеранів та співробітників прикордонної розвідки "Щит і Меч", філії національної телекомпанії України, медико-соціального реабілітаційного центру "Дорога життя", Закарпатської обласної організації "Федерація водних видів спорту" громадської організації "Спортивний клуб "Олімпік і К", громадської організації "Ужгородський ватерпольний клуб "Європа" та з метою урахування думки громадськості з 09.02.2016 до 09.04.2016 проводитимуться громадські слухання щодо перейменування вулиці Руської на вулицю Наума Рєпкіна.

До уваги водіїв!
Додано 08.02.2016
Із вівторка, 9 лютого, планується кронування дерев на вулиці Капушанській в Ужгороді від перехрестя з вулицею Достоєвського у напрямку Сторожниці. Можливе часткове ускладнення руху транспорту, міська влада просить із порозумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Керівники шкіл Ужгорода не можуть відмовлятися приймати заяви на сніданки для учнів початкових класів
Додано 08.02.2016
Сьогодні за дорученням міського голови Ужгорода Богдана Андріїва відбулася нарада з керівниками шкіл та НВК міста. Розглядали три блоки питань: про програму харчування, благоустрій територій, прилеглих до навчальних закладів і збереження матеріально-технічних засобів.
Заступник міського голови Олександр Білак наголосив директорам навчальних закладів: сніданки для пільгових категорій учнів 1-4 класів забезпечені і захищені законодавством. Але депутати міської ради прийняли програму харчування в навчальних закладах Ужгорода на цей рік, тому батьки, які теж хочуть, щоб діти отримували сніданки, можуть написати заяву директору школи і харчування буде забезпечено за кошти, передбачені цією програмою. На вимогу міської влади вирішуватися такі питання за заявами батьків у школах повинні у найкоротші терміни.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс