В Ужгороді провели перевірку прибирання вулиць
Додано 15.03.2016
Як проводиться прибирання Ужгорода, вчора, 14 березня, оглянули під час об'їзду міста заступник міського голови Олександр Габор та керівники комунальних служб і підприємств.
Проїхали вулицями Собранецькою, Підгірною, Шумною, Анкудінова, проспектом Свободи, Перемоги, численними дорогами Нового району.
Відзначалося, що в суботу ужгородці добре попрацювали на прибиранні, сьогодні також на багатьох вулицях були помітні яскраві жилети комунальників, які, насамперед, чистили прибордюрну лінію вздовж доріг.На Грушевського "Ужбудсервіс" навіть знімав полосу ґрунту, через яку із зеленої смуги на проїжджу частину стікає бруд і накопичується на узбіччі, перетворюючись на болото, а влітку на товстий шар пилу. На Легоцького працював маленький катерпіллер, який дозволяє зчищати бруд і подавати зібране на вантажівку.
Було помітно, що не всюди після суботнього прибирання встигли вивезти купи сміття, гілок, на вулиці Шумній переповнені сміттєві контейнери. На Перемоги комунальники скаржилися на численні будки, де надають комерційні послуги з видачі віз і при цьому ніхто не оформив угоду на вивезення сміття, відтак щодня урни поруч переповнені.

Заступник міського голови Олександр Габор підсумував результати огляду: "Керівники комунальних служб переконалися, що досить "слабкою ланкою" ще залишається вчасне вивезення зібраного сміття. Водночас відзначу, що прибирання міста стало значно ефективнішим, хоча й вимагає постійного жорстокого контролю. На багатьох вулицях якісно зробили очищення вручну, це дозволить проводити механізоване прибирання. При температурі вище 8-10 градусів таке прибирання буде постійним.
Дуже вдячний ужгородцям, які вийшли на прибирання в суботу і навели лад біля своїх будинків, офісів, на вулицях, у скверах. Це був перший у цьому році суботник, надалі будемо проводити інші і така спільна праця, сподіваємося, не лише зробить місто чистішим, а й змусить мешканців менше смітити, добре подумати, чи варто кидати навіть недопалок чи навіть найменший папірець. Бо сьогодні одна з суттєвих проблем – непотріб, який залишають у місцях відпочинку, кидають будь-де, сміття, яке з домівок зносять і залишають неподалік контейнерних майданчиків, а також стихійні звалища. Водночас бачимо, скільки ще роботи для комунальних служб, кільки системних змін в організації підходів до прибирання потрібно запровадити в Ужгороді".

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс