Богдан Андріїв: "Міська влада готова до діалогу із навколишніми територіальними громадами"
Додано 28.03.2016
Про можливості територіального співробітництва, узгодження стратегічних планів територіальних громад говорили минулими вихідними в Ужгороді - відбувся Форум «Співробітництво територіальних громад: вікно можливостей для спільних проектів». Захід організовано ВГО "Інститут Республіка" в рамках ініціативи "Ужгород 2040" за підтримки Національного демократичного інституту.

Ужгородську міську раду на заході представляли міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, його заступники Іштван Цап та Олександр Габор, начальник управління освіти Оксана Бабунич, депутати міської ради Станіслав Пономарьов та Андрій Риба.
До роботи форуму долучилися заступник начальника управління архітектури та містобудування Закарпатської ОДА Олег Боршовський, заступник голови Ужгородської РДА Олександр Гарновді,представники органів місцевого самоврядування Ужгородського району - Баранинської – Юрій Марусяк, Коритнянської – Богдан Михайлів, Оноківської – Павло Машіка, Сторожницької та Великолазівської сільських рад, члени асоціацій органів місцевого самоврядування, а також експерти і представники громадськості та бізнесу.
Богдан Андріїв під час виступу зазначив: "Ми відкриті і готові до діалогу із територіальними громадами, які знаходяться поблизу Ужгорода. Як бачите, керівництво міської ради присутнє на заході практично у повному складі, що демонструє нашу готовність до співпраці, - сказав міський голова. - Натомість маємо дзеркально протилежну ситуацію з навколишніми громадами. До прикладу, Оноківська та Холмківська сільради на запрошення поспілкуватися про об'єднання відповіли письмовою відмовою, решта - теж не виявляють бажання говорити на цю тему".
Питання інтересів міста та суміжних громад, як зазначалося, потребує вирішення в освітній, культурній, комунальній сферах, транспортній інфраструктурі. Міська влада готова співпрацювати у спільних проектах на рівних умовах та в інтересах громади Ужгорода, реалізовуючи їх, у тому числі і на інших прийнятних умовах через фонд регіонального розвитку, наголошувалося під час форуму.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс