Міський голова Богдан Андріїв привів виїзний прийом громадян у мікрорайоні Доманинці
Додано 29.03.2016
Запрошували всіх охочих поспілкуватися з керівником міста у затишну залу, обладнану дзеркалами для занять вихованців танцювальної студії "Бліц" у НВК "Гармонія".
Прийшли безпосередньо на прийом не всі, хто попередньо зголошувався, але більшість тих, хто зустрічався з Богданом Андріївим, мали по кілька питань.
Зокрема, старший чоловік розповів, що вже три роки звертається до різних інстанцій, аби вирішити проблему відведення води з вулиці Доманинської. На дорозі немає мережі зливової вуличної каналізації, здебільшого немає навіть рівчаків для стікання дощової води, а дорожнє полотно нижче рівня довколишньої території. При цьому з мосту, який прокладено на об'їзній дорозі і який пролягає над Доманинською, виведені труби, щоб вода стікала з траси. Міський голова запевнив, що питання вивчать спеціалісти і, попередньо, вже наступного тижня залучать грейдер, екскаватор та іншу техніку комунального підприємства КШЕП щоб зняти зайвий грунт з узбіч та провести іншу необхідну роботу.
Цей же чоловік підняв питання і про автобус №15, який їде в цей мікрорайон, щодо дотримання графіка руху, культури обслуговування пасажирів. Інші ужгородці говорили і про те, що багато дітей з мікрорайону їдуть у центр у школи, а оскільки 15-ка їде аж в Оноківці, то в години пік так переповнена, що на багатьох зупинках навіть не зупиняється. Тому просили, щоб у ранкові години, наприклад, із 7 до 9.30 та понад вечір із 18 до 20 години в протилежному напрямку додаткові автобуси їхали не до кінця маршруту, а розверталися біля магазину "Віанор".
Вчителька, класний керівник 8 класу НВК "Гармонія" розповіла, що багато дітей їздять також із центру в школу і з мікрорайону "Шахта" на велосипедах, а доріжок для велоруху немає. Богдан Андріїв додав, що в цьому ж контексті потрібно вирішити і питання тротуарів.
Інший чоловік зазначив, що раніше на Оноківській, яка веде від об'їзної, зокрема, на різких поворотах, була загорожа, за якою діти могли більш-менш безпечно йти до школи. Міський голова пообіцяв вирішити і це питання.
Йшлося також про відновлення вуличного освітлення на Оноківській. А депутат міськради Юрій Станко, який представляє цю частину міста, зачепив проблему облаштування пішохідних переходів на Доманинській. Вулиця пряма, веде на виїзд із міста і чимало водіїв розвивають на ній немалу швидкість. Тому потрібно нанести "свіжу" зебру, орієнтовно біля школи та поруч із поворотом на трасу на розі Оноківської, встановити знаки переходу, облаштувати їх світлодіодами для привернення уваги. Це питання сьогодні ж розглянули на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту.
Піднімали також питання, що роками не чистять старе русло каналу, туди чимало мешканців повиводили стоки зі своїх помешкань. Жінка також просила вирішити проблему водопостачання. До централізованої міської мережі мікрорайон не приєднаний, в усіх колодязі чи свердловини, але поруч і септики сусідів, хтось перевіряє якість води, а багато хто ні. Минулого ж року через посуху води у більшості не було взагалі і її доводилося підвозити. Міський голова зазначив, що питання складне і потребує чимало коштів, однак його однозначно доведеться вирішувати.
Директор НВК "Гармонія" також попросила допомогти облаштувати спортивний майданчик на території закладу. Це особливо актуально, бо на базі школи, крім уроків фізкультури, працюють спортивні гуртки, школа фехтування і займаються танцюристи у "Бліц". Богдан Андріїв запевнив, що це питання спробують вирішити через обласну програму "Спортивний майданчик".

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс