Злодії пошкодили 15 ліфтів
Додано 18.11.2011
За два останніх тижні ліфтове господарство міста зазнало неабияких збитків від рук невідомих, котрі щоночі викрадали електрообладнання з одного-двох ліфтів.
Як розповів директор КП «Ужгородліфт» Сергій Сорока, загалом злодії винесли з машинних приміщень ліфтів на вулицях Минайській, Толстого, Грушевського, Годинки, проспекті Свободи обладнання на суму понад 85 тис. гривень, вивівши з ладу 15 ліфтів.
Оскільки мешканці кожного з під’їздів, які залишилися без ліфта, боргують підприємству «Ужгородліфт» від 7 до 10 тисяч гривень, воно не може забезпечити ремонт ліфтів та відновити їх роботу. «Наше підприємство нині переживає дуже скрутні часи, — розповідає директор КП Сергій Сорока, — адже в червні були відключені 56 ужгородських ліфтів і ми мали провести їх капітальний ремонт (на цей час не відремонтовано 29 з них). Відповідно, грошей ми недоотримали з відключених ліфтів, та ще – борги населення, тож наразі коштів просто не вистачає, аби відновити роботу ліфтів, пошкоджених злодіями».
Сергій Сорока просить мешканців розрахуватися з боргами. А мешканцям тих будинках, де ліфти ще працюють (особливо мешканцям верхніх поверхів), він радить звертати увагу на шум, який може доноситися з даху або машинного приміщення. У разі виявлення присутності осіб, котрі намагаються проникнути всередину машинного приміщення, слід терміново телефонувати за номером 102 або до аварійної служби «Ужгородліфт» за номером 2-59-11.
Нагадаємо: такі випадки крадіжок деталей ліфта з кольорових металів траплялися й раніше. У 2009 році за крадіжкою трансформаторів із 26 ліфтів було спіймано цілу групу підлітків, двох із яких засудили до 4 років позбавлення волі. У 2010 році також були впіймані та засуджені двоє молодих людей, котрі поцупили з ліфта двигун, - інформує "Ужгород".

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс