Понеділкова нарада керівників міських управлінь та відділ
Додано 15.10.2012
Сьогодні на нараді керівників міських управлінь, підприємств та відділів міськради, присутні звітували про роботу за минулий тиждень та плани цього тижня.
Керівник департаменту освіти Мар’ян Комарницький запевнив міського голову, що на даний момент температура в приміщеннях навчальних закладів підтримується на рівні від +17 до 20 градусів тепла, тому необхідності включення котелень поки не має. Як планувалося, навчальні та дошкільні заклади, медичні заклади провели пробні топки та готові до опалювального сезону.
Віктором Погореловим було піднято питання з приводу збільшення протяжності автобусного маршруту у мікрорайоні Червениця.
Доповідаючи про хід ремонтних робіт вул. Швабської начальник житлово-комунального господарства Іван Зелінський зазначив, що роботи продовжуються, наразі встановлюють бордюри. Міський очільник наголосив, що насамперед поки сприятлива погода, необхідно покласти асфальт на тих місцях вулиці де це можливо. Мер нагадав начальнику управління житлово-комунального господарства, що вже давно необхідно переходити на зимовий режим роботи вуличного освітлення, і дав зауваження, що вони досі не провели ці заходи.
Було зроблено зауваження головному архітектору міста Олександру Шебі з приводу затягування роботи по розробці генерального плану міста.
В кінці наради Віктор Погорелов звернув увагу усіх присутніх на те, що починається опалювальний сезон, тому необхідно слідкувати за технікою та правилами безпеки. Персональна відповідальність керівника закладу, установи за дотримання правил безпеки, - наголосив міський голова.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс