На травневі свята заплановано проведення фестивалю вина та меду "Сонячний напій"
Додано 22.03.2013
У 2013 році фестиваль заплановано на 9-12 травня вже традиційно у центрі Ужгорода у старовинних підвалах "Совиного гнізда" на вул. Ракоці, де кількадесят закарпатських виноробів та пасічників представлять продукцію своїх приватних господарств.
Гостей фесту щирі господарі зустрінуть келихами вина та меду, представлять на суд широкому загалу та поважному журі цілу низку прекрасних напоїв. Взірці напоїв попередньо вивчатиме дегустаційна комісія,
а під час фестивалю відбудеться церемонія нагородження переможців «Сонячного напою» в номінаціях «Червоне вино», «Біле вино», «Десертне вино» та «Медовуха».
Під час фестивалю всі охочі зможуть продегустувати вина найвідоміших закарпатських виноробів, придбати за помірними цінами вподобаний напій, продукцію бджільництва, закарпатських сироварень, сувеніри.
Захід супроводжуватиметься культурно-розважальною програмою, різноманітними атракціями, виступами аматорських колективів міста, разом з якими всі охочі зможуть заспівати улюблених закарпатських пісень.
Тож запрошуємо всіх на свято «Молодого вина» насолоджуватися та відчути поєднання сонця i вiтру, творчостi й натхнення, щедростi та любовi, традицій та звичаїв пнашого краю.
У фестивалі заланована участь членів Лицарського Винного Ордену імені Святого Венцела, які популяризують традиції і культуру виноробного краю та своєю подвижницькою працею допомагають відроджувати призабуте ремесло.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс