Протягом 08-12 травня 2013 року в м. Ужгороді до Дня Перемоги управлінням у справах культури, спорту, сім’ї та молоді спільно з іншими організаціями було проведено спортивно-масові заходи з різних видів спорту.
Додано 15.05.2013
На стадіоні "Авангард" проходили 52-і традиційні міжнародні змагання з легкої атлетики "Кубок "Дружба". Прийняло участь 150 учасників зі Словаччини, Угорщини, 9 областей України та міст і районів Закарпатської області. Кращими спортсменами від міста Ужгород стали: серед чоловіків – Мартинюк Роман (переможець змагання з бігу на 110 м з бар’єрами); серед жінок – Ґудзь Юліанна (друге місце зі стрибків у довжину). Обидва спортсмени були нагороджені кубками та грамотами від Ужгородської міської ради.
Також на ст. "Авангард" змагалися з городошного спорту. У турнірі прийняло участь 16 чоловік, в тому числі спортсмени з Перечина. Переможцем став Михайло Ухаль, другим був Юрій Чвиков, третім – Володимир Лебедєв.
У шаховому клубі "Ужгородський" відбулася першість міста з шахів серед ветеранів. Прийняло участь 35 учасників. Перше місце зайняв Віктор Шталь, друге – Володимир Артамонов, третє – Антон Озимок. Переможець та призери були нагороджені грамотами та медалями.
На спортивній базі Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування відбувся турнір з настільного тенісу. Змагалося 35 учасників у трьох вікових категоріях: до 50 років; 50 +; 60 +. Переможці та призери були нагороджені грамотами управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді.
У спортивному залі "Богатир" спільно з Ужгородським міським центром фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" було проведено відкриту першість міста з важкої атлетики серед юнаків. Прийняло участь 45 спортсменів з Ужгорода, Перечина, Тур’я Ремет, Великого Березного. Переможці та призери в окремих вагових категоріях були нагороджені медалями та грамотами управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді.
Другий рік поспіль управлінням у справах культури, спорту, сім’ї та молоді спільно з Ужгородським міським центром фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" проведено турнір з міні-футболу серед дворових команд мікрорайонів міста, присвячений пам’яті тренера та судді Юрія Можара. Змагання проходили на спортивній базі ТОВ "Підзамок" (мікрорайон "Шахта", вул. Руданського, 5). Прийняло участь 6 команд, 65 дітей.
Переможцями стали: І місце – "Підлипники", ІІ місце – "вул. Оноківська- Канальна", ІІІ місце – "ФК "Шахта". Переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді. Також були відзначені кращі гравці по номінаціям: кращим воротарем турніру став гравець ФК "Шахта" Віктор Шпонтак; кращим захисником визнано гравця команди "Дракончики" (вул. Оноківська-Канальна) Ерік Ткач; кращим нападником визначено гравця команди "Підлипники" Віктора Вовчука; кращим гравцем цього турніру став гравець команди "Доманинці" Олександра Женя.

11-12 травня 2013 року у спорткомплексі "Юність" відбулися заключні ігри чемпіонату області з баскетболу серед чоловічих команд сезону 2012-2013 років. У першій півфінальній зустрічі молоді баскетболісти Закарпатської обласної ДЮСШ з рахунком 93 : 66 переграли команду "Ужбаскет" (Ужгород). У другій півфінальній грі БК "Ужгород" виграв у БК "Мукачево" – 79 : 66. У матчі за третє місце БК "Мукачево" переграло "Ужбаскет" – 81 : 43. У фінальній грі зустрілися дві ужгородські команди – БК "Ужгород" та ЗОДЮСШ. У запеклій боротьбі перемогу здобули гравці команди БК "Ужгород" з рахунком 98 : 83.
Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації. Також були визначені та нагороджені грамотами і цінними призами кращі гравці по номінаціям. Кращим захисником чемпіонату став гравець БК "Ужгород" Андрій Попадинець; кращим нападником визнано гравця ЗОДЮСШ Антона Іванину; кращим центровим став гравець ЗОДЮСШ Іван Петечел; кращим гравцем став гравець БК "Мукачево" Костянтин Костенко. Також від обласної федерації баскетболу був вручений ціний приз Костянтину Ножову за вагомий внесок у розвиток баскетболу.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс