До Дня Ужгорода шукають сцену
Додано 17.09.2015
Міська влада запрошує благодійників допомогти у відзначенні Дня Ужгорода, зокрема, надавши головну велику сцену з професійним обладнанням для проведення протягом двох днів, 26-27 вересня, концертів на площі Поштовій.
Про це йшлося на черговій нараді керівників структурних підрозділів та комунальних служб Ужгорода з організації проведення Дня міста.
Також на нараді уточнювали схему розташування основних майданчиків, де проходитимуть святкові дійства і вулична торгівля, координацію дій комунальних служб і спеціалістів Закарпатської ОДА, які є співорганізаторами двох масштабних ярмарок, що теж проходитимуть у ці дні — сільськогосподарської «Золота осінь» та міжнародної виставки-ярмарки «Тур’євроцентр Закарпаття’2015».

Міжнародна виставка туристичних можливостей в регіонах – REGIONTOUR
Додано 17.09.2015
14-17 січня 2016 року, м. Брно, Чеська Республіка, відбудеться 26-та Міжнародна виставка промисловості туристичного руху – GO та 25-та Міжнародна виставка туристичних можливостей в регіонах – REGIONTOUR.
Інформаційно-аналітична служба «Європейсько-Східний діалог» (IASEED) пропонує співпрацю, а у разі потреби, надасть реальну допомогу в організації участі у даному заході. На думку IASEED, організація єдиного національного павільйону України у роботі якого могли б прийняти участь як державні органи туристичної галузі, так і безпосередньо суб’єкти туристичної сфери, було б оптимальним варіантом участі у вищезазначених виставках.

На виконкомі визначилися де можна клеїти агітлистівки
Додано 17.09.2015
Рішенням виконкому № 279 від 9 вересня "Про розміщення матеріалів передвиборної агітації" дозволили розміщення агітаційних плакатів, листівок у спеціально визначених місцях, а саме :

1. Рекламно - інформаційні тумби та стенди:
- вул. Керченська,7;
- пл. Дружби Народів – вул. Боженка;
- вул. Л.Толстого,8 (біля облмуздрамтеатру);
- пр. Свободи,1;
- пл. Ш.Петефі (біля Будинку побуту);
- пл. Кирила і Мефодія (навпроти «Київстар»).


Шановні ужгородці!
Додано 17.09.2015
Сьогодні на транспортному мосту ім. Масарика (біля площі Б.Хмельницького) з 17 години проводяться відновлювальні роботи дорожнього покриття.
У зв’язку з цим міська влада приносить вибачення за тимчасові незручності для водіїв, а також висловлює вдячність працівникам державної автомобільної інспекції за регулювання дорожнього руху під час проведення асфальтування.
Окрема подяка робітникам, котрі професійно та швидко проводять ремонтні роботи на ділянці дороги з активним рухом автотранспорту.
Міський голова Віктор Погорелов вдячний водіям автотранспорту за розуміння ситуації, пов’язаної із ремонтом на одній із найбільш навантажених магістралей Ужгорода.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс