ЕЛЕКТРОННІ ГРОШІ - НЕ ДЛЯ ЄДИНОГО ПОДАТКУ
Додано 20.11.2013
Платник єдиного податку, який використовує у свої діяльності електронні гроші, зобов'язаний сплачувати податок за ставкою 15% .
ДПІ у м.Ужгороді звертає увагу суб’єктів господарювання, що згідно з п.291.6 ст.291 Податкового кодексу України платники єдиного податку повинні здійснювати розрахунки за відвантажені товари (виконані роботи, надані послуги) виключно в грошовій формі (готівковій та/або безготівковій).
Відповідно до Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні, електронні гроші - це грошове зобов'язання. Тому операції з електронними грошима не можна віднести до готівкової або безготівкової формі розрахунків.
Згідно чинного законодавства, фізичні особи – підприємці - платники єдиного податку не можуть здійснювати розрахунки за відвантажені товари (виконані роботи, надані послуги) через електронні платіжні системи, тобто розрахунки електронними грошима. У зв'язку з цим використання підприємцем електронних грошей можливе тільки на загальній системі оподаткування.
Якщо фізична особа - підприємець буде використовувати у своїй діяльності електронні гроші, то він буде зобов'язаний платити податок за ставкою 15% ( пп.3 п.293.4 ст.293 Податкового Кодексу України).

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс