Бюджет міста на 2014 рік зменшиться на 16,5 млн. грн.
Додано 16.04.2014
На сьогоднішньому засіданні виконкому розглядали зміни до бюджету міста на 2014 рік. Зміни до міського бюджету викликані змінами до державного бюджету. В цілому бюджет міста зменшиться на 16,5 млн. грн.
Уточнені розрахункові показники передбачають наступні зміни в бюджеті міста на 2014 рік — зменшення прогнозного обсягу доходів, що враховується при визначенні міжбюджетних трансфертів на 14 870,8 тис.грн. або на 7,0 відсотків, збільшення дотаціії вирівнювання з державного бюджету в обсязі 5540,3 тисг.грн або на 11,4 відсотка.
Згідно Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" при розрахунку обсягу видатків, що враховуються при визначення міжбюджетних трансфертів, враховано:
- збереження протягом 2014 року на рівні 2013 року розмірів мінімальної заробітної плати (1 218 гривень) та посадового окладу (тарифної ставки) працівника І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки (852 гривні), та прожиткового мінімуму на одну особу в розрахунку на місяць (1 176 гривень);
- скорочення видатків на розширення мережі дошкільних навчальних закладів, модернізацію дитячих спортивних майданчиків загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів.
Загальний обсяг видатків міського бюджету на 2014 рік зменшено на 9 330,0 тис. грн. за рахунок видатків, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів.
Незважаючи на скорочення обсягу видатків, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів, контрольний показник Міністерства фінансів України залишається збільшеним на 22 200,0 тис. грн.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс