В Ужгороді незаконну терасу прибрали, а власника оштрафували
Додано 29.04.2014
На власника закладу швидкого громадського харчування мережі «TikiThai», що на вул.Корзо, 13, складено протокол про адміністративне правопорушення – він не має жодних дозвільних документів, аби працювати.
У громади міста виникли питання щодо законності розміщення літніх терас у центрі міста. Відтак член виконкому Володимир Павлишин разом із працівниками відділу муніципальної поліції, управління архітектури і містобудування та департаменту міського господарства перевірив заклади у центральній частині міста.
З’ясувалося, що територія, на якій розташований заклад громадського харчування «TikiThai», в оренду не надана, і власник місту за неї не сплачує. Заклад не має жодних дозвільних документів, аби працювати й облаштовувати літню терасу. Більше того, в адміністрації закладу не знайшлося навіть задокументованих висновків від санепідемстанції.
«Сподіваємося, після цього випадку самовільно встановлених літніх терас в Ужгороді поменшає, – зауважив виконуючий обов’язки міського голови Віктор Щадей. – А самі власники подадуть до міської ради всі необхідні документи для отримання дозвільних документів».
Наразі працівники «TikiThai» прибрали літню терасу. А власник закладу, за законом, повинен сплатити 1700 гривень штрафу.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс