В Ужгороді демонтували рекламні щити
Додано 29.04.2014
Вісім біл-бордів з бетонної опорної стіни пішохідного мосту з боку площі Театральної сьогодні, 29 квітня, демонтували. До 1 травня рекламні щити зникнуть з підмурків з боку Православної і Київської набережних.
«Захаращеність міста рекламними щитами турбувала громадськість, «рекламне» питання ужгородці піднімали не один раз, – зауважив виконуючий обов’язки міського голови Віктор Щадей. – 14 білбордів ми майже демонтували – на це у нас пішло півтора місяця. За це громадськість воювала з колишньою міською владою упродовж трьох років».
Віктор Щадей розповів, що спершу в мерії ініціювали переговори з власником згаданих біл-бордів. Два він демонтував, інші так і залишилися на опорних стінках мосту. На виконкомі ухвалили рішення: якщо власник не хоче зняти рекламні конструкції добровільно, міська рада розриває договори оренди і проводить примусовий демонтаж щитів. Внаслідок переговорів власник пішов на компроміс.
Демонтовані рекламні щити розмістять на околицях міста, де вони не псуватимуть історичного обличчя міста. Взамін власнику нададуть таку ж кількість площ, як і на попередньому місці розташуванні біл-бордів. За оренду власник сплачуватиме мерії й надалі, відтак міська казна не зазнає втрат.
Повністю демонтують рекламні щити з опорних стін пішохідного мосту упродовж двох днів. Відтак ужгородці й гості міста зможуть спокійно гуляти набережною й фотографуватися, адже біл-борди не засмічуватимуть краєвиду. «Якщо ми хочемо розвивати в нашому місті туризм, історичну частину міста не повинні «прикрашати» рекламні щити. Центр Ужгорода має бути вільним від великоформатних зовнішніх рекламоносіїв», – резюмував в.о.міського голови Віктор Щадей.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс