У середу 19 січня відзначатимемо одне з найбільших християнських свят року – Богоявлення Господнє (Водохреща)
Додано 18.01.2011
Особливістю його святкування є Велике Богоявленське освячення води, яке переважно проходить на берегах річок, озер, чистих водойм та в християнських храмах. 19 січня після святкової Архієрейської літургії, об 11.30, на території греко-католицького Хрестовоздвиженського кафедрального собору м. Ужгорода відбудеться Велике Богоявленське освячення води, яке проведе єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії Мілан у співслужінні духовенства Кафедрального собору. Освячення води також відбудеться на передодні Водохреща – 18 січня, в надвечір’я Богоявлення, після вечірньої Святої літургії о 18.30.
Також цього дня о 9.30 розпочнеться хресна хода вірників Ужгородського кафедрального Хрестовоздвиженського собору УПЦ від Універмагу "Україна" до наб. Православної, де об 11.00 розпочнеться освячення води в річці Уж.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СТВОРЕННЯ РОБОЧОЇ КОМІСІЇ З ПРИСКОРЕНОГО ПЕРЕГЛЯДУ РЕГУЛЯТОРНИХ АКТІВ
Додано 18.01.2011
На виконання Закону України від 14 грудня 2010 року №2784-VI «Про прискорений перегляд регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування», методичних рекомендацій щодо формування та організації діяльності робочих комісій з питань прискореного перегляду регуляторних актів, затвердженої наказом Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва від 13.01.2011 року №2, листа Закарпатської ОДА від 17.01.2011 року №06-17/116 при міськвиконкомі створюється робоча комісія з прискореного перегляду регуляторних актів.
Просимо надавати пропозиції щодо кандидатур у відповідності до вимог вищезазначених нормативних актів для участі в роботі комісії .
Пропозиції щодо кандидатур надсилати в Управління економіки та підприємництва Ужгородської міської ради (м.Ужгород, пл. Поштова,3), тел.61-63-90 ; електронна адреса: umr@uzh.ukrtel.net до 04.02.2011 року

Шановні Ужгородці !
Додано 18.01.2011
Ми відзначаємо велике християнське свято — Богоявлення Господнє, яке в народі називають Водохреща. Це одне з найрадісніших зимових свят українського народу.
19 січня на спомин про хрещення Ісуса Христа у водах Йорданських у православних та греко-католицьких храмах відбуваються святкові богослужіння, а потім хрестом і молитвою освячують найближчі річки, озера та криниці. З цього часу вода в них стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров’я й наснагу, захищає від лиха.
З давніх-давен свято Водохреща було для українського народу джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри.
Прийміть мої щирі вітання з нагоди Богоявлення Господнього, і побажання світла в душі і – Божої благодаті!

міський голова Віктор Погорелов

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс