Шановні ужгородці!
Додано 27.01.2011
Закликаю водіїв не залишати транспорт на магістральних вулицях у нічний час - це заважає роботі снігоприбиральної техніки.

Я вдячний усім, хто долучився до прибирання снігу в місті і розуміє, що лише спільними зусиллями ми зробимо Ужгород чистим і комфортним.

З повагою, міський голова Віктор Погорєлов

Австрійці, голландці та гості з Баку
Додано 27.01.2011
Ужгородський міський голова приймав делегації з-за кордону.
Австрійці, а саме представники компанії "AVE", котра здійснює свою діяльність в 9 країнах Європи, презентували в Ужгороді проект стратегії поводження з відходами.
Як відомо, ця компанія вже кілька літ працює на Закарпатті – близько 5 років у Виноградові, більше року в Мукачеві. Ужгородська влада (на фото: топ-менеджмент компанії "AVE" з міським головою Віктором Погорєловим) отримала пропозиції щодо роботи у зборі, вивезенні та утилізації сміття. Міське керівництво поставило представникам компанії конкретні питання і вивчатиме всі деталі для прийняття рішення.


Міська влада домовилася з перевізниками
Додано 27.01.2011
Проїзд в ужгородських "маршрутках" коштуватиме 1 гривню 75 копійок з 1 лютого. Про це домовились, уклавши відповідну угоду терміном на два місяці, виконавчий комітет Ужгородської міської ради в особі міського голови Віктора Погорєлова та підприємці, котрі здійснюють автомобільні пасажирські перевезення в Ужгороді, а саме - Асоціація автомобільних пасажирських перевізників Закарпатської області.
Домовленості з перевізниками міська влада прагнула, враховуючи потребу поетапного наближення діючих тарифів на пасажирські перевезення до економічно обґрунтованих витрат і, звісно, в інтересах ужгородців.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс