Роботу скандального АВС на Проспекті призупинили
Додано 18.05.2011
Як повідомили на засіданні Ужгородського міськвиконкому цієї середи, робота закладу під назвою "АВС "Стів" на Проспекті Свободи призупинена.
Щодо роботи закладу були численні скарги мешканців будинку, в котрому розміщений АВС, та прилеглих – жителі жаліються на те, що біля магазину-кафе, де розливають алкогольні напої, галасливо, часто відбуваються сутички та не дотримується санітарія. Роботу закладу вивчають відповідні органи для винесення рішення, чи слід скасувати дозвіл на діяльність, наразі АВС зачинений - інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

В Ужгороді затвердили місця для пляжів
Додано 18.05.2011
Місця для відпочинку та купання в обласному центрі тепер офіційно затверджені. За рішенням виконавчого комітету, до таких належать кілька ділянок на берегах Ужа. А саме: близь дитячої залізниці в межах Ботанічної набережної з правого берега (1000 кв. м.); відтинок від транспортного мосту (наб. Студентська) до підвісного мосту (парк "Боздоський") (5000 кв. м.); від транспортного мосту з лівого берега до ресторану "Венеція" (3000 кв. м.); від Боздоського парку з лівого берега вверх за течією (3000 кв. м.). Відтак міська влада прийматиме заявки на обслуговування місць відпочинку та розміщення розважально-торгових об’єктів, - інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

"Спотикачі" в Ужгороді – поза законом
Додано 18.05.2011
В обласному центрі відтепер заборонено розміщувати на тротуарах виносні рекламні засоби (типу "штендер", виносні щити та інші інформаційні виносні носії). Так з метою дотримання благоустрою вирішив Ужгородський міськвиконком цієї середи, 18 травня, на черговому засіданні. Раніше надані дозволи на розміщення таких носіїв діють до вказаного в угоді терміну, без права пролонгації. Нагадуємо, кілька місяців діє норма про заборону носіїв, яких в народі іменують як "спотикачі", в історичному центрі міста. Відтепер вони "поза законом" на всій території Ужгорода, - інформує міська прес-служба.

Ужгород продовжує прощатися з незаконними "МАФами" та рекламними щитами
Додано 18.05.2011
Ужгородський виконавчий комітет на засіданні цієї середи погодив демонтаж чергових незаконно встановлених "малих архітектурних форм" та безгосподарних рекламних носіїв.
Так, місто попрощається з шістьма будками на вул. Собранецькій – близь КПП "Ужгород" на україно-словацькому кордоні. Також через відсутність дозволів та недотримання Правил благоустрою муніципальна поліція демонтує рекламний щит на площі Петефі (близь квіткового ринку) і три білборди на вул. Тімірязєва (близь заправки та навпроти буд. № 72). Після демонтажу занедбаної будки на автобусній зупинці охайнішою стане вулиця Митна (угода на експлуатацію павільйону втратила чинність, і він є безгосподарним), - інформує прес-служба міськради.

В Ужгороді відключають дві котельні
Додано 18.05.2011
На засіданні цієї середи Ужгородський виконком вирішив вивести з експлуатації дві районні котельні - по вулицях Тихого та Грушевського.
98% житлових будинків мікрорайонів, які обслуговували ці районні котельні, вже перейшли на автономне опалення. Подальша експлуатація цих котелень є економічно недоцільною і відповідно до енерго- та екологоефективної схеми теплопостачання Ужгорода (яка була затверджена рішенням V сесії VI скликання Ужгородської міської ради від 08.04.2011 р. № 135), виконком прийняв рішення зобов’язати КП "Уж-тепло" до 1 липня вивести котельні з експлуатації. Також підприємство має забезпечити контроль будівництва та реконструкції автономних котелень для бюджетних установ, постачання теплом яких здійснювалося з вказаних котелень, відповідно до затвердженої схеми теплопостачання міста.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс