Перший з нелегальних кіосків-"шестикутників" покинув площу Петефі
Додано 06.05.2011
Міська влада продовжує звільняти Ужгород від незаконно встановлених "малих архітектурних форм" (МАФ-ів), і цієї п’ятниці, 6 травня, сквер на площі Петефі залишив перший із кіосків, котрі городяни прозвали "шестикутниками" й які ще торік почали заполоняти місто. Лише в сквері на Петефі планувалося встановити 18 "шестикутників"! Утім, нова міська влада одразу ж зупинила процес перетворення центру міста на ринок, а сьогодні боротьба з відомими всім ужгородцям кіосками перейшла в активну фазу – розпочався їх демонтаж.

Ужгород чепуриться до Дня Перемоги
Додано 06.05.2011
В обласному центрі триває підготовка до відзначення 66-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні. Урочистості відбуватимуться у кількох ключових точках і, відповідно, місто причепурюється до свята.
Так, вже завершується значна реконструкція меморіального комплексу на Пагорбі Слави – відремонтовано стелу з "вічним вогнем", близь неї викладено нову бруківку, оновлено меморіальні камені з іменами загиблих героїв. Ці роботи вдалося зробити завдяки співпраці з обласною владою – ще у лютому на покладанні квітів до могил воїнів керівництво міста і області домовилося про фінансування ремонту комплексу. Нині ж усе готове і, звісно, прибрано могили учасників війни. Міські служби також вже полагодили тротуар та пофарбували огорожу на підйомі Кальварією.


Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!
Додано 06.05.2011
Я радий можливості схилити перед вами голову і привітати вас із найбільшим святом у вашому житті – з Днем Перемоги!

Як син фронтовика, я добре знаю, чого варте це свято. І дякую кожному з вас за ваш подвиг, за те, що наближали Перемогу.

Кожен з вас, чиєї долі торкнулася страшна війна – справжній герой. І в ці дні, коли держава, весь світ відзначають велику Перемогу, я вітаю вас і бажаю в першу чергу здоров'я! А також - затишку і добробуту у ваших оселях, радості в серці й світла в душі, поваги і любові від рідних і близьких!

Спасибі вам за Перемогу!

Щиро ваш, Віктор Погорєлов

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс