Парад наречених сколихнув Ужгород
Додано 27.06.2011
Понад 120 красунь-наречених пройшлися парадом Ужгородом. Гучне дійство в нашому місті відбувається до Дня молоді вже вчетверте і щоразу дивує сюрпризами. Торік в Ужгороді відрили єдиний пам’ятник весільному рушничкові, а цього разу – презентували черговий рекорд Закарпаття, ба навіть України – 30-метровий весільний рушник.
Саме за ним і прямували наречені. Парад-2011 запам'ятається і найдовшою та найгучнішою ходою за свою історію – наречені пройшли від площі Кирила І Мефодія усім Проспектом Свободи, відтак транспортним мостом, Набережною Незалежності та вулицею Довженка, звідки й вийшли на Поштову площу під овації глядачів. Серед учасниць були й закордонні – дівчата зі Словаччини, Угорщини, Росії та Білорусі. Наречених поділили на кілька груп, відповідно до обраного стилю і відбувалися фотосесії: класична, гламурна, вінтажна та оригінальні – у пожежній частині, в чанах у Лумшорах, на заводі "Турбогаз" тощо. Кожна з учасниць Параду прагнула виділитися з-поміж інших. Так, була наречена із сукнею із газети "Ужгород", у вбранні зі світлин, наречена із цілим кораблем на голові, пара амурчиків, озброєних луком зі стрілами, що несуть кохання, і дівчата у дуже відвертих вбраннях. Втім, усе ж переважали саме білі пишні сукні, доповнені вишуканими зачісками та вигадливими букетами. На святі визначили тих, чиї образи, вбрання та аксесуари були найкращими. Втім, звісно, усі наречені були чудові – кожна по-своєму.


Шановні ужгородці !
Додано 27.06.2011
Щиро вітаю вас із визначним державним святом – Днем Конституції України.
15 років тому у житті нашого народу відбулася значуща історична подія – була прийнята перша Конституція незалежної Української держави. Громадяни отримали Основний Закон, який гарантував їм втілення мрій та сподівань на краще й благополучне життя у власній державі, став оберегом державності та демократії, гарантом незалежності й соборності України.
Нехай ця знаменна дата додасть вам наснаги до нових звершень в ім'я процвітання нашої Батьківщини. Успіхів Вам на цьому шляху і впевненого поступу.
А ще бажаю щасливої долі, доброго здоров’я на довгі літа, миру, добробуту та Божого благословення вашим родинам, як і нашій Україні.

З повагою,
Ужгородський міський голова
Віктор Погорєлов

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс