Ужгород в активній фазі підготовки до опалювального сезону
Додано 13.07.2011
Вчора, 12 липня, о 17-ій годині міський голова Віктор Погорєлов скликав нараду з керівниками, відповідальними за житлово-комунальну галузь – начальником і фахівцями відповідного управління, директорами ЖРЕРів тощо. Приоритетним на зустрічі визначили питання передачі міських газопроводів "Закарпатгазу".
Віктор Погорєлов дав вказівку до найближчого понеділка провести остаточну уточнену інвентаризацію автономного опалення в житлових будинках – її результати мають бути подані на затвердження виконкомом, засідання якого відбудеться 20 липня.


Міський голова приймав гостей з Данії
Додано 13.07.2011
Цієї середи міський голова Віктор Погорєлов приймав почесного громадянина Ужгорода Зіґфрида Нільсена – датчанина з Браммінга, голови організації "Датська допомога Сходу" та доброго друга нашого міста протягом ось уже 12 років. Саме пан Зігфрид був організатором місій, котрі привезли в наше місто і регіон кілька томографів та безліч іншого медичного обладнання, загалом доставивши десятки гуманітарних вантажів.
На томографі, котрий у 2002 році отримала Ужгородська центральна міська лікарня, пройшли обстеження вже 30 тисяч пацієнтів. Крім того, датчани надали в якості гуманітарної допомоги діагностичне обладнання для обласного онкодиспансеру, шпиталю УМВС в Ужгороді, медичних закладів Перечинщини тощо та велику кількість різноманітного устаткування для міських оздоровниць.


До відома ужгородців !
Додано 13.07.2011
Традиційно до Дня міста (яке відбудеться 18 вересня 2011 року) Ужгородська міська рада відзначає тих ужгородців, котрі внесли найбільш помітний внесок в розвиток міста, своєю невтомною працею примножили його здобутки в економічній, освітній, культурній та інших галузях, а також приймають активну участь в громадсько-суспільному житті.
Саме цього дня міський голова вручає "Почесну відзнаку Ужгородської міської ради". Пропозиції щодо претендентів на ці високі звання вносять трудові колективи та громадські організації міста.
Ужгородська міська рада звертається до трудових колективів та громадських організацій міста з проханням подати до 22 серпня 2011 року на розгляд міської ради пропозиції щодо кандидатур для присвоєння "Почесної відзнаки Ужгородської міської ради" за наступним зразком:
•Прізвище, ім'я, по-батькові.
•Короткі біографічні дані, місце проживання, контактний телефон.
•Місце роботи та займана посада.
•Заслуги, за які пропонується присвоїти звання.
•Назва підприємства, установи, організації, що подає кандидатуру, її контактні телефони.


Ужгород починає готуватися до Дня міста
Додано 13.07.2011
День міста цьогоріч в Ужгороді відзначатимуть 18 вересня. Втім, уже відомо, що заходи до міського дня народження триватимуть щонайменше декаду. Міський голова Віктор Погорєлов видав розпорядження про відзначення Дня Ужгорода і зобов’язав оргкомітет затвердити святкові заходи до 15 серпня.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс