Вандали пошкодили обладнання Ужгородського Водоканалу на 60 тисяч гривень
Додано 22.07.2011
Ужгородський Водоканал потерпає від вандалів. Як повідомив директор комунального підприємства Юрій Омельяненко, цієї неділі були пошкоджені павільйони свердловин Минайського водозабору.
"Були зламані двері, розбиті щити керування, знятий кольоровий метал, перед чим вандали перерубали кабелі… Павільйони свердловин - просто розкурочені. Крадіжка становила не так багато – може, кілограми зо два кольорових металів. Але через дії вандалів, які пошкодили електроживлення, згоріли два потужні насоси. Вартість кожного – 18 тисяч гривень", - каже Юрій Омельяненко.


Міськвиконком затвердив положення про допомогу на встановлення опалення, встановив плату за відвідування басейну та обговорив проблеми із наповненням бюджету
Додано 22.07.2011
На засідання Ужгородського виконкому цієї середи окрім робочих рішень затвердили й стратегічні документи, як то: Положення про порядок надання одноразової допомоги на встановлення індивідуальної (автономної) системи електричного опалення на території м. Ужгорода, а також – Порядок забезпечення доступу до публічної інформації і Порядок оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна.

На "гарячій лінії" газети "Ужгород" буде начальник муніципальної поліції
Додано 22.07.2011
Борис Борисов відповідатиме на питання городян під час "гарячої лінії" міської газети цього понеділка, 25 липня, з 11-до 12-ї години.
Нагадуємо ужгородцям, що завданням муніципальної поліції є контроль стану благоустрою в місті Ужгороді, забезпечення чистоти і порядку, охорони зелених насаджень, водойм, земельних ресурсів, місць відпочинку громадян, належного утримання закріплених за підприємствами, установами та організаціями територій, дотримання правил торгівлі на ринках, здійснення функцій у галузі реклами (зокрема, надання дозволів на розміщення спеціальних рекламних конструкцій) та організації дорожнього руху.


На сесії міськради продовжили "земельний мораторій" і вирішили готуватися до будівництва аквапарку
Додано 22.07.2011
Ужгородська міська рада провела чергове пленарне засідання. Утім, міський голова не задоволений перебігом сесії, кажучи, що депутатський корпус прагне займатися політикою, а не міським господарством.
Серед чималого переліку питань порядку денного йшлося про зміни до бюджету (депутати затвердили перенаправлення коштів для ремонту вулиць, капремонт ліфтів і покрівель житлових будинків), благоустрою та кілька ключових майнових питань. Зокрема, проект рішення, в якому йшлося про те, аби звернутися з пропозицією до Закарпатської обласної ради про передачу у спільну власність області і міста спортивний комплекс стадіон "Спартак". Однак, депутати фракції Партії Регіонів вирішили передати стадіон у комунальну власність області, себто, повністю віддати комплекс з власності громади. Як акцентує міський голова Віктор Погорєлов, це рішення має ознаки такого, що суперечить інтересам Ужгорода й ужгородців.

В Ужгороді затверджені нові норми благоустрою та скасовані старі рішення щодо обмежень мирних зібрань
Додано 22.07.2011
На черговому пленарному засіданні Ужгородської міської ради
теми благоустрою, окрім технічних рішень про спрямування коштів на ремонти вулиць, ліфтів і покрівель стосувалися дві доволі стратегічні ухвали. В місті затвердили Порядок встановлення вивісок – відтепер у цьому процесі будуть чіткі "правила гри", документ має на меті посприяти впорядкуванню вигляду Ужгорода, передовсім історичного центру.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс