Заходи з нагоди Європейського тижня мобільності в Ужгороді
Додано 14.09.2011
18 вересня
Першість міста з фігурного катання на велосипеді - пл. Фенцика, 13.00.

19 - 22 вересня
Проведення уроків-лекцій на тему „Альтернативна мобільність" та „Безпека руху на велосипеді'' в АНВК та ЗОШ міста.



Ужгород відзначатиме Європейський тиждень мобільності змаганнями "біцігліштів" та відкриттям велодоріжки
Додано 14.09.2011
Ужгород відзначатиме Європейський тиждень мобільності змаганнями "біцігліштів" та відкриттям вело доріжки. Перелік заходів оприлюднено й організатори закликають усіх велосипедистів та просто охочих до активної участі!
Цьогоріч наше місто вперше разом з Європою проводить акцію Тиждень мобільності, яка проходить з 16 до 22 вересня і має на меті популяризацію здорових способів пересування та зменшення навантаження від приватних автомобілів на навколишнє середовище і здоров’я людей.


Міський голова закликав громадських активістів до співпраці
Додано 14.09.2011
Із учасниками акції, яка мала мету наголосити на потребі збереження і відновлення історичного обличчя Ужгорода, зустрівся Віктор Погорєлов. Ініціативна група передала мерові петицію із підписами городян, яка містить вимоги визначення історичного центру Ужгорода охоронною зоною. Міський голова зауважив, що підтримує цілі небайдужих ужгородців й акцентував, що так само мріє бачити Ужгород доглянутим європейським містом. Відтак закликав учасників акції, котрі зібралися перед мерією й переймаються архітектурою, долучитися до активних дій – до прикладу, прикласти руки до облаштування куточків у центрі міста, як то альпінарію, близь жупанату тощо

У четвер, 15 вересня, відбудеться чергове пленарне засідання сесії міської ради
Додано 14.09.2011

Початок о 10-ій, серед основних питань - про присудження відзнак міської ради та звання Почесного громадянина міста.
Нагородження лауреатів відбудеться під час святкування Дня Ужгорода - на міському віче 17 вересня на Поштовій площі (початок о 17-ій, а віче передуватиме святкова хода, яка стартує від замку о 16-ій).

РІЧНИЙ ПЛАН ЗАКУПІВЕЛЬ НА 2011 РІК Відділ капітального будівництва Ужгородської міської ради, 05517713
Додано 14.09.2011

РІЧНИЙ ПЛАН ЗАКУПІВЕЛЬ



У Підзамковому парку завершили облаштування доріжок
Додано 14.09.2011
Парк "Під замком", колишній імені Горького, є найстарішим парком Ужгорода. Колись тут були сади, які поставляли фрукти в замок, та жила дичина для полювань графів Другетів. Саме вони, за переказами, привезли з Італії платани. Найстаріше дерево Ужгорода, яке називають Платаном Другетів, росте в парку. Утім, дослідники сперечаються щодо його віку – називають і п’ятсот років, але всі сходяться, що йому аж ніяк не менше трьохсот літ. Нині ж під старим платаном вже можна робити ранкові чи вечірні пробіжки, кататися на роликах і, звісно, гуляти: завершується черговий етап облаштування парку.

В Ужгороді ремонтують Минайську та Капушанську
Додано 14.09.2011
На вулиці Минайській, де відбувається повна реконструкція дороги, тривають роботи. Цього вівторка міський голова Віктор Погорєлов перевіряв як саме, і розповів, чому нова дорога робиться не так швидко, як хотілося б.
"Тут великий обсяг робіт, який ми просто не встигаємо виконувати. Доки вистачить бітуму, який закуплений за серйозні гроші з міського й обласного бюджетів – робітники працюватимуть. Сьогодні бригади "дійдуть" до вулиці 8-го Березня, й "підуть" у зворотному напрямку. Для ділянки до кола і самого кола потрібно ще тиждень. Потім будемо спільно з ОДА шукати ще фінанси, аби допомогти облавтодору завершити ці роботи. Інша справа – підняття колодязів зливової каналізації, в проекті чомусь цього нема, і в деяких місцях вони не підняті, будемо це вирішувати. І я думаю, що до кінця року ми будемо мати нову дорогу і їздити по ній із задоволенням", - сказав Віктор Погорєлов.


Про Порядок встановлення вивісок в місті Ужгород
Додано 14.09.2011

вивіски




Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс