Ужгород потерпає не лише від сміття, але й від інформаційної кампанії, спрямованої на дискредитацію міської влади
Додано 17.03.2011
Останнім часом в певних ЗМІ з'явилися низки повідомлень стосовно проблем з чистотою та облаштуванням обласного центру. Вулиці міста і його "больові точки" роздивляються немов під мікроскопом – так, нібито уперше помітили стихійні сміттєзвалища, порослі багаторічними чагарниками узбіччя та відсутність на дорогах люків, багато яких зникли кілька літ тому…

Міська влада вдячна журналістам за таку посилену увагу і небайдужість до проблем Ужгорода. Але масованість та тенденційність цих публікацій виглядає дещо дивно, адже акцентовані проблеми в місті - далеко не нові. Водночас, міська влада всі негаразди, на яких наголошують у своїх повідомленням ЗМІ, тримає на контролі. А також звітує - міське господарство отримали від попередників подекуди у просто катастрофічному стані. Робота триває, але при всіх зусиллях і намірах нова міська команда, та й комунальні служби міста – усе ж не чарівники.


В Ужгороді впорядковують зовнішню рекламу
Додано 17.03.2011
Обласний центр потерпає від засилля зовнішньої реклами – це видно, як то кажуть, неозброєним оком. На засіданні виконкому в Ужгороді цього тижня прийняли рішення, які продовжують боротьбу із захаращенням міста.
Так, через порушення Правил благоустрою виконком заборонив розміщення виносних рекламних носіїв (тендерів, виносних щитів та інших інформаційних виносних носіїв) в центральній пішохідній частині міста. А саме – на вулицях Корзо, Волошина, Фединця, площі Театральній та Корятовича. Дозволи, надані раніше на розміщення таких рекламних засобів у центрі міста, діють до терміну, вказаному в угоді, - йдеться у рішенні виконкому.


Ціну на маршрутки в Ужгороді визначить фахова комісія
Додано 17.03.2011
Нині ужгородці їздять на маршрутках за 1 гривню 75 копійок. Нагадаємо: взимку вартість проїзду становила 2 гривні, але міською владою було узгоджено з перевізниками зниження ціни (депутатська комісія Ужгородської міської ради визначила, що встановлені ціни на перевезення перевищують нормативні), і з 1 лютого ужгородці платять за проїзд менше.

Ужгород патрулюватимуть студенти звісно, разом із міліцією
Додано 17.03.2011
Цього тижня 10 студентів-правників природничо-гуманітарного коледжу ЗакДУ отримали з рук заступника міського голови Юрія Белякова та начальника Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області Івана Цьоки посвідчення учасника громадського формування «Студентський загін сприяння міліції».
Цей крок був для 5 хлопців та 5 дівчат 4-го курсу коледжу цілком свідомим і добровільним. Вони зауважують, що практика виявлення та документування правопорушень неабияк згодиться їм для подальшого вибору місця роботи й набуття професійного досвіду. Вже днями студенти розпочнуть навчання, під час котрих працівники міліції розкажуть, яких правил та законів повинні дотримуватися члени громадських формувань при охороні правопорядку. Саме ж патрулювання вулиць Ужгорода групами в складі 1 правоохоронця та 2 студентів, імовірно, розпочнеться вже з квітня. Очікується, що таке нововведення удвічі збільшить кількість патрулів, тож навіть у «найскладніших» районах міста незабаром стане спокійніше.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс