Боздоський парк веснує
Додано 18.03.2011
У Боздоському парку Ужгорода триває вирубка чагарників й аварійних дерев, розпочата ще взимку. Зараз уже очищено понад півкілометра прибережної смуги близь підвісного мосту. В останні дні робітники "пішли" й на кількасот метрів углиб заростей, очищуючи парк.
Тим часом у парку з'явився новий мешканець – молода кобила Лада. Адміністрація організовуватиме ознайомчі екскурсії територією парку верхи, а доріжками алей "Боздошу" Лада возитиме фаетон - для розваги ужгородців та гостей міста.


Ужгородський міський голова оголосив місячник благоустрою
Додано 18.03.2011
Міський голова видав розпорядження, згідно з яким 21 березня в Ужгороді починається місячник благоустрою. Першим пунктом у розпорядженні наказано керівникам житлово-комунальних підприємств міста провести закріплені (прилеглі) території в належний санітарний стан та виконати їх благоустрій. Також керівникам установ освіти, культури та медичних закладів слід розробити конкретні спрямовані на благоустрій заходи, план яких подати у головне управління міського господарства.
Власне, передбачено залучити до прибирання та благоустрою усіх. Міська влада наголошує – під час місячника благоустрою підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності, приватним підприємцям, громадянам слід провести комплекс робіт з озеленення, збору та вивезення відходів із власної і закріпленої (прилеглої) території, - йдеться у розпорядженні. Як і належить, посилену увагу прибиранню приділяють саме навесні, за закарпатськими традиціями – перед Великоднем.


Мерія привітала комунальників
Додано 18.03.2011
З нагоди професійного свята в Ужгородській міськраді вітали найкращих комунальників та працівників сфери послуг. Адже цієї неділі Україна відзначає День працівників комунального господарства та побутового обслуговування.

Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов подякував цим людям за їхню нелегку працю, наголосивши, що саме від її роботи і залежить комфорт ужгородців. «Те, що ви робите щодня – дуже потрібно людям і дуже позначається на житті кожного ужгородця. Робота комунальників – певно, найважча, і не всі розуміють, що ця справа – чи не найважливіша для життєдіяльності міста. Часом вам доводиться працювати, зціпивши зуби. Я дуже вдячний за вашу працю і бажаю вам не тільки всіх людський гараздів, але й – щоденних подяк ужгородців. Заслужених!», - сказав Віктор Погорєлов.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс