Ужгород захистять від паводку
Додано 24.03.2011
Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов домовився з представниками Управління водного господарства області про захист міста від "великої води". "Зустріч мала на меті продовжити роботу, котру я вже провадив під час минулої каденції, а саме – захист міста від паводків. Я розумію, що сьогодні в Ужгороді є "больові точки", які, в разі сильного підняття Ужа, завдадуть клопоту місту і його мешканцям. І ми працюємо, аби цього не сталося", - зазначив мер.
Йдеться про Радванку, передовсім район вулиці Прикордонної, де компактно проживають роми – це проблема, яку треба вирішувати. І, звісно, в центрі міста – на Набережній Незалежності при катастрофічному паводку можливий перелив води через берег річки на площу Народну.


В Ужгороді відбудеться фестиваль "Сонячний напій"
Додано 24.03.2011
30 квітня, 1 і 2 травня в обласному центрі Закарпаття усі охочі смакуватимуть медом і вином – в Ужгороді вже вшосте відбуватиметься фестиваль "Сонячний напій".
Розпорядження про проведення фестивалю-ярмарку підписав міський голова Віктор Погорєлов. Одна з цілей – сприяння створенню святкового настрою мешканців і гостей міста, йдеться у розпорядженні. А серед головних задач – пристойний рівень проведення свята. Так, на фестивалі мають бути передбачені біотуалети. Принципова вимога міської влади – й цивілізована торгівля. Це стосується як асортименту (це винятково продукти бджільництва, сувеніри, звісно, вино і "закуска" – себто, фестивальна смакота), так і облаштування місць.


Цьогоріч Ужгород отримає на дороги втричі менше, ніж торік
Додано 24.03.2011
Міський голова обласного центру Віктор Погорєлов повідомив: з понеділка розпочинається ямковий ремонт доріг Ужгорода, а місяці через півтора – суцільний капітальний ремонт Минайської. Вулицю приводитимуть до ладу від в'їзду в місто і до проспекту Свободи, а, можливо, відтак візьмуться і за Швабську – до площі Петефі.
"Коштів на це дуже мало виділяється державою. Відомо, що гроші, які могли б бути спрямовані на ремонт місцевих доріг і раніше надходили з транспортного податку, тепер як своєрідний "акциз" акумулюються в центрі. І за розподілом Укравтодору ми отримаємо суму втричі менше тої, ніж у минулому році збирали в Ужгороді. Це дуже неприємна новина, але, тим не менше, вулиця Минайська сьогодні - пріоритет", - цитує Віктора Погорєлова прес-служба Ужгородської міської ради.

Міський голова затвердив "карту відповідальності" за благоустрій
Додано 24.03.2011
В Ужгороді триває місячник благоустрою, котрий розпочався цього тижня. Згідно з розпорядженням міського голови, в ньому беруть участь не лише комунальні служби, але й підприємства та організації міста. Міський голова затвердив "карту відповідальності" за благоустрій – розподіл територій, які мають прибирати і облаштовувати ті чи інші колективи.
"Ми повертаємося до тих часів, коли кожне підприємство, кожна особа, яка живе в місті, відповідає за певну ділянку території – можливо, кілька метрів близь об’єкту, а якщо мова про велику організацію – то й сотню квадратних метрів. Так ми дбаємо про те, аби самі ужгородці долучалися до порядку в місті, а не лише комунальні служби, які сьогодні не фінансуються, або фінансуються дуже слабо і мають величезні борги за надані послуги. Звісно, я розумію, що не всі ставляться до роботи належним чином, але мушу сказати, що комунальники переважно переживають за своє місто. Хотілося б, аби його стан не був байдужий й іншим ужгородцям", - сказав Віктор Погорєлов.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс