Віктор Погорєлов: "Для Ужгорода неприпустима відсутність повітряного сполучення!"
Додано 29.03.2011
Ужгородський міський голова прокоментував інформацію про припинення авіарейсів, які сполучали наше місто зі столицею, що, відповідно, загрожує діяльності Міжнародного аеропорту "Ужгород". Відсутність повітряного сполучення з Києвом – неприпустима для обласного центру, наголошує Віктор Погорєлов.

Міський голова переконаний, що обласний центр повинен мати можливість приймати і відправляти літаки. "Для Закарпаття це пов’язано не лише з економікою та туристичною привабливістю, а й з тим, що повітряне сполучення необхідне і в разі можливих катаклізмів, від яких не застрахований ніхто, як то повеней", - зазначив Віктор Погорєлов.


"Карта відповідальності" визначає завдання для місячника благоустрою
Додано 29.03.2011
Нагадуємо, з 21 березня по 22 квітня в Ужгороді оголошений місячник благоустрою – час загального прибирання міста усіма його мешканцями. В цей час задіяні усі можливі ресурси комунальних служб, але не тільки. Мета заходу – до наведення ладу залучити громаду, себто – всіх ужгородців. Так, є чіткий план дій – так звана "карта відповідальності". Затвердив її особисто міський голова Віктор Погорєлов.
У документі розписані дії, які мають виконати підприємства, установи і організації міста й, власне, ужгородці. Так, промислові підприємства основного кола щомісячної звітності мають забезпечити видалення чагарників, обрізати кущі, прибрати листя і сміття, побілити дерева та вивезти сміття на усій прилеглій території (це 15 метрів за периметром або ж до бордюрного каменю). На таких само ділянках такі ж дії мають здійснити й суб’єкти підприємницької діяльності (юридичні та фізичні особи). Крім того, вони зобов’язані встановити урни для сміття. Ті самі вимоги – до суб’єктів господарювання. Власники приватних житлових будинків, згідно з Правилами благоустрою, мають привести до ладу прилеглу (закріплену) територію (себто, тротуар, зелену зона до бордюру проїзної частини), а саме – обрізати кущі, побілити дерева, прибрати листя і сміття і пофарбувати огорожі.


Прикрась місто – отримай сакуру!
Додано 29.03.2011
Ужгородська мерія організовує конкурс на найкрасивіший та найоригінальніший благоустрій

Найкращий дитячий майданчик, прибране й облаштоване подвір’я, елементи ландшафтного дизайну і, звісно, найкрасивіший квітник – конкурс на найкращий благоустрій лишає простір для фантазії.

До участі в конкурсі у рамках загальноміського місячника благоустрою запрошуються комунальні господарства, ЖРЕРи і ОСББ, заклади освіти, підприємства та організації, творчі спілки та громадські організації… Звісно - усі мешканці міста, яким небайдуже обличчя Ужгорода!
Відремонтувати гойдалки, пофарбувати лавиці, облаштувати пісочницю чи місце відпочинку, облагородити зелену зону й розбити квітник - у себе на подвір’ї або ж на території, за яку відповідальні, – лише кілька з варіантів участі в конкурсі. Здійснені учасниками конкурсу проекти розглядатимуться не лише за критерієм якості благоустрою, а й за естетичною складовою та оригінальністю ідеї. І хтозна, може, хтось спроможеться на фонтан, альпійську гірку, а чи й алею…


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс