В Ужгороді заклали найдовшу сакурову алею в Європі
Додано 11.04.2011
9 квітня, в обласному центрі Закарпаття посадили півтори сотні «сакур єднання». Таку символічну назву має тривала акція, ініційована Міністром з питань надзвичайних ситуацій Віктором Балогою, під час якої деревця японської вишні з’являються у містах і містечках краю. Цієї весни садіння сакур ще й має на меті висловити підтримку японському народові, котрий переживає трагедію.
Закладена в Ужгороді алея, яка простяглася двома набережними Ужа - Київською та Слов’янською, сягає близько двох кілометрів. У перспективі вона буде ще подовжена, - розповів Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, котрий саджав сакури разом з міністром з питань надзвичайних ситуацій Віктором Балогою, головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою, головою Закарпатської обласної ради Іваном Балогою та Надзвичайним та повноважним Послом Японії в Україні – паном Тадаші Ідзава.


До уваги представників малого та середнього бізнесу
Додано 11.04.2011
Повідомляє Управління економіки та підприємництва: в Республіці Корея здійснюється реєстрація учасників на 9-у Міжнародну спеціалізовану виставку "Import Goods Fair 2011" , яка пройде з 9 по 11 червня 2011 року у виставковому центрі COEX м. Сеул (Республіка Корея)
На виставці будуть представлені іноземні компанії, південнокорейські імпортери, асоціації та організації, які пов’язані з іноземним експортом, національний павільйон та іноземні посольства в Республіці Корея.


Виставкові заходи НК «Експоцентр України»
Додано 11.04.2011
ПЕРЕЛІК
виставкових заходів НК «Експоцентр України»,
які потребують державної підтримки




До уваги представників малого та середнього бізнесу
Додано 11.04.2011
Повідомляє Управління економіки та підприємництва: у період із 25 по 28 травня 2011 року в місті Ташкент відбудеться виставка "Uzbekistan Agrominitech Expo 2011".
Виставка має на меті створення благодійних умов для широкого ознайомлення фермерських господарств, агрофірм та малих підприємств із сучасними високотехнологічними міні технологіями та обладнанням та обладнанням від провідних закордонних фірм та компаній по переробці сільськогосподарської продукції з Росії, Німеччини , Італії, Австрії, Швейцарії, Іспанії, Франції, Нідерландів, Туреччини, Польщі.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс