«Солодкий» фонтан і туї на Проспекті
Додано 15.04.2011
В Ужгороді триває конкурс благоустрою і повз його увагу не могло пройти кафе на Проспекті Свободи з солодкою назвою «Дольче». Охайна територія власне тераси і довкола неї чудово впорядкована і прикрашена не лише стрункими туями, які з’явилися тут ще восени, але й розкішною альпійською гіркою-фонтаном, що вже тиждень тішить як відвідувачів, так і просто перехожих дзюркотом і зблисками води. У «Дольче» небезпідставно вважають благоустрій своєї території чи не найкращою «візитівкою» закладу і продовжують прикрашати терасу. Так, фонтанчик-гірку оздоблюють і вазонами, щоправда, під час похолодання їх прибрали всередину кав’ярні, але тільки-но потеплішає, око ужгородців милуватимуть й сульфінії та петунії, - розповіла пані Марія, матір підприємця – власника закладу Миколи Осташа.

Міська влада закликає орендарів виконувати зобов’язання
Додано 15.04.2011
В Ужгородському міськвиконкомі відбулася зустріч керівництва міста з орендарями комунального майна і міської землі. Нагадуємо, бесіду з винними за оренду комунального майна міська влада вже проводила взимку, висуваючи вимогу розрахуватися з бюджетом, що дозволило суттєво скоротити борг.
Як повідомив Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, зараз в місті триває інвентаризація угод з орендарями. Звісно, значна частина сумлінно виконує свої зобов’язання, але є й такі, хто досі боргує і загалом не виконує умов договорів. Щодо таких орендарів вже з початку травня прийматимуться принципові рішення, адже невиконання умов угод є причиною для розірвання договорів. І найсуттєвішими причинами для цього є саме борги, а також нецільове використання ділянок. Орендарям акцентували не лише на необхідності вчасної сплати, але й вимозі належно реєструвати свої угоди, зокрема, в податковій, а також на тому, що сплата за оренду має відбуватися з урахуванням індексу інфляції.


Квіти для міста
Додано 15.04.2011
Ми зустріли пана Ігора Ключевського на Жупанатській саме тоді, коли він контролював завершення роботи над новою клумбою для міста. Два невигадливі, але милі квітники він презентував Ужгороду з нагоди акції «Чисте Місто» і, звісно, весни. «Тут стоять два сіті-лайти, які мені належать, і я вирішив, що можна під ними влаштувати й клумби, й просто придбав два ящики квітів і найняв людей, які їх висадили». Відтепер на Жупанатській (близь житлово-офісного центру, котрий на цій вулиці має номер 1) – дві охайні клумби з квітами чорнобривців і братків (вони ж – «анютины глазки», або – віола Віттрока).

ІНФОРМАЦІЯ
Додано 15.04.2011
Відділ ведення Державного реєстру виборців
виконкому Ужгородської міської ради інформує:



Станом на 13.04.2011 року в АІТС “ДРВ” по м.Ужгород значаться:
- виборців, що мають виборчу адресу — 94278;
- недієздатних - 15;
- нездатних самостійно пересуватися — 310;
- вулиць — 423;
- будинків — 8528.

Звертаємо увагу мешканців Ужгорода, що:

1. Відповідно до пункту 2 частини першої статті 2, частини першої статті 6, частин першої, третьої статті 7, пункту 9 частини першої статті 9, частин третьої, сьомої статті 14, частини першої статті 16, частини третьої статті 17, пункту 1 статті 18 Закону України “Про Державний реєстр виборців”, Центральна виборча комісія, керуючись статтями 11-13, пунктами 4, 5, 8 статті 17, частиною другою статті 27 Закону України “Про Центральну виборчу комісію”, прийняла Постанову №57 від 01.04.2011 року “Про забезпечення тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси”.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс