В гуртожитки УжНУ подали гарячу воду
Додано 19.04.2011
У вівторок актив студентів УжНУ, котрі вимагали відновлення гарячого постачання в гуртожитках і поза опалювальним періодом, отримав позитивну відповідь від міського голови. І вже за кілька годин, як і гарантував Віктор Погорєлов, в гуртожитки почали подавати гарячу воду.
Попередньо відбулися розмови і зустрічі з обласною владою, із представниками "Закарпатгазу", "Уж-тепла". Адміністрація УжНУ в особі проректора з адміністративно-господарської частини Віктора Бульчака гарантувала сплату за послуги і виконання прохання "Закарпатгазу" про подекадну передоплату. Водночас, задля того, аби здешевити подачу гарячої води в гуртожитки (сплата за комунальні послуги не компенсує вартості), за домовленістю з УжНУ, гарячу воду подаватимуть протягом трьох діб на тиждень.


Ведмідь "переїхав" з Поштової
Додано 19.04.2011
Відтепер скульптура ведмедика, котра була встановлена поблизу міської ради і наробила в Ужгороді чимало галасу, має нову прописку. Ведмідь "мешкає" неподалік від свого старого місця розташування – на "терасі" над площею Поштовою.
Перенесення скульптури, котре відбулося у вівторок зранку, не зайняло багато часу. Зараз служби, які й транспортували Ведмедя та встановлювали його на нову бетонну основу, переймаються укріпленням статуї.
Швидше за все, Ведмідь зазнає не тільки реставрації після пошкодження вандалами (від яких найбільше постраждала його спина), але й більш значного оновлення. Є задум перетворити скульптуру на знак "нульового кілометру" – такі символи встановлюють у містах близь поштамтів і вони показують відстань до різних точок карти світу. За словами прес-секретаря міського голови Алли Хаятової, міні-варіант такої скульптури ще від зими стоїть у кабінеті Віктора Погорєлова. Загалом же Ведмедя вирішили перенести на нове місце через те, що саме в альпінарії, в оточенні дерев, він виглядатиме органічніше. А на Поштовій, звідки "переїхав" смугастий, буде клумба.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс