Ужгородський міськвиконком постановив демонтувати МАФи та затвердив склад науково-художньої ради міста
Додано 21.04.2011
На засідання виконкому, яке відбулося цієї середи, винесли більше тридцяти питань. Крім проектів так званих "технічних" рішень, як то про реєстрацію власності, надання адрес та вихідних даних, погодження цілодобового режиму роботи закладів тощо, зокрема, підбили підсумки опалювального сезону.
Його перебіг оцінили позитивно, але, звісно, зараз ідеться про те, як готуватися до наступного. Як уже повідомлялося, місто продовжує курс на "автономізацію" – центрального опалення в місті однозначно не буде. І на виконкомі затвердили черговий перелік влаштування індивідуального опалення коштом міста ужгородцям, які належать до соціально вразливих верст населення; усього під час підготовки до опалювального сезону таких помешкань буде більше 700.


В Ужгороді підбили підсумки конкурсу благоустрою
Додано 21.04.2011
В конкурсі на найкрасивіший і найоригінальніший благоустрій, що був оголошений мерією, переможених нема. Натомість є 5 переможців. Оскільки таке незвичне "змагання" проводилося вперше, учасників було не надто багато, утім, внесок їх у благоустрій міста – значний і помітний.
Першу сакуру за перемогу в конкурсі міський голова Віктор Погорєлов вручив громаді двору по вул. Залізничній 4/22 – людям, котрі протягом трьох років облагороджують своє подвір'я. Мешканці, очікуючи на приз, вже й підготували лунку для дерева. Відтак сакура дісталася підприємцю пані Марії – за благоустрій території, прилеглої до кав'ярні на Проспекті Свободи. Дерево від мера отримала й аптека на вулиці Ракоці – саме та, на чиїй території зацвіли перші сакури в місті, які тепер мають "поповнення". Звісно, свій приз отримали і мешканці подвір'я на Кошицькій, 35 – у дворі, де мешкають понад 20 родин, зроблені крім клумб ще альтанка й водограй.

В Ужгороді три дні питимуть вино
Додано 21.04.2011
Фестиваль вина і меду "Сонячний напій", котрий цього року в Ужгороді відбудеться вже вшосте, припадає саме на травневі свята. Дійство змінило "прописку" – вином та всім до нього смакуватимуть на набережній Незалежності.
Новацією стане й те, що винороби пригощатимуть з однакових наметів з символікою Ужгорода. Європейськості святу надасть також наявність біо-туалетів та великої кількості смітників, до того ж торгівля провадитиметься винятково тим, чим і годиться на такому фестивалі – без перетворення ярмарку на ринок. Участь візьмуть більше 20 провідних виноробів області, і буде з чого обрати напій до смаку. На святі традиційно представлять мед і продукти бджільництва (у тому числі медовуху) з різних районів краю.

В Ужгороді назвуть вулицю на честь героїв Чорнобиля
Додано 21.04.2011
Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов відновлює традицію зустрічей із представниками громадських організацій напередодні визначних дат. Так, на тижні, що передує дням, коли вся Україна згадує про Чорнобильську трагедію, мер приймав "чорнобильців" – для бесіди про їх проблеми та загалом ситуацію в місті.
Щодо надання житла, земель, якісного медичного обслуговування та з низкою інших питань прийшли представники цієї категорії ужгородців до влади. За словами голови «Союз Чорнобиль Україна», за чверть віку у людей цієї категорії і їхніх дітей медики відстежують ріст різних захворювань, який прогнозували свого часу експерти, зокрема, онкологічних. «Тому ми занепокоєні й наданням послуг у медичних закладах міста, що тягнуть за собою величезні затрати на лікування, процесом розподілу путівок на санаторне лікування, обмеженістю фінансування на зубопротезування», — каже пан Олександр. — «Та все ж, ми також просимо назвати одну із вулиць міста іменем героїв Чорнобиля, адже відомо, що чимало закарпатців брали участь у роботах з ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС». Мер одразу зазначив, що найближчим часом така вулиця з'явиться у місті, а щодо надання путівок на лікування та збільшення фінансування на зубопротезування міська влада з звернеться до обласної з відповідним листом.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс