Ужгород відзначив День Перемоги
Додано 10.05.2011
9 травня в Ужгороді розпочалося урочистим покладанням квітів до пам’ятника «Україна визволителям» на українсько-словацькому кордоні. Відтак кошики з символічними стрічками посадовці краю та міста й громадськість поклали і до монумента «Добровольцям Закарпаття, що в Ужгороді. Далі ж чи не всім містом вшановували загиблих і померлих учасників війни та тих ветеранів, котрі ще з нами, на Пагорбі Слави, хода на який урочисто пройшла з центру Ужгорода.
Близь меморіалу дійство розпочалося з хвилини мовчання. Адже, як зазначив Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, котрий свій виступ почав із перерахування прізвищ похованих на Пагорбі Слави героїв – лише одних із сотень – цей День є святом Перемоги і - святом Пам’яті.

Міська влада нагадує: проїзд вантажного транспорту центром Ужгорода заборонений
Додано 10.05.2011
Незабаром в місті з'явиться понад 20 нових знаків, які регулюватимуть рух вантажного транспорту, а точніше – заборонятимуть його проїзд вулицями, прилеглими до центру міста.
Міський голова Віктор Погорєлов акцентує: "Практично з будь-якої точки міста і до будь-якої можна доїхати через об’їзну, минаючи центральні вулиці. Тим не менше, нерідко вантажівки, які везуть чималу вагу, і навіть каміони, прямують просто через центральні вулиці, які не пристосовані для руху вантажного транспорту.

Замість "перешкоджання акції", Віктор Погорєлов запросив активістів на чай з цукерками
Додано 10.05.2011
В закарпатському Інтернет-просторі був піднятий галас навколо того, що міська влада нібито "протидіє" свободі слова. Річ у тім, що мерія не санкціонувала акцію громадської організації на Поштовій площі (акція має назву «Прорвемося до інформації», її планували провести 10 травня з метою популяризації нового Закону України «Про доступ до публічної інформації») – мотивуючи тим, що сесія міськради вже давно визначила виняткові місця для таких акцій, і площа до них, звісно ж, не входить. До речі, відповіді з відмовою дозволити масові акції на Поштовій і Театральній площах Ужгорода під час свят міська влада надіслала ще кільком ініціаторам зібрань, так само пропонуючи альтернативні місця – до таких належить, зокрема, і площа перед драмтеатром.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс