Оголошення
Додано 22.06.2011
Ужгородська міська влада переконливо просить городян та гостей міста дотримуватись безпеки під час відпочинку, зокрема, на воді. І закликає: не купатися в непристосованих для цього місцях, не стрибати у воду, не переходити річку вбрід, бути обачними й обережними! А також особливу увагу приділяти безпеці дітей, не залишати їх без нагляду, зокрема, близь водних об’єктів. Бережіть себе і своїх близьких!

Парад наречених пройде всім Ужгородом
Додано 22.06.2011
Місто готується до вже четвертого Параду наречених, який відбудеться в Ужгороді 26 червня, у День молоді. Цьогоріч до організації заходу вперше долучилася міська влада. Цього дня містом ходитимуть не лише близько 120 учасниць Параду, але й сотні туристів, які приїдуть до Ужгорода, аби побачити це свято.
Дійство не обмежиться власне Парадом – відбудеться гучний Весільний Ярмарок зі смачними стравами та напоями, сувенірами, тематичними товарами та, звісно, численними розвагами. Він триватиме на набережній Незалежності з 10-ї, де, окрім ярмаркових наметів, між лінгвістичною гімназією (колишня ЗОШ № 1) та переговорним пунктом діятиме мала сцена, на якій виступатимуть аматорські і професійні колективи.


Проїзд на Поштову буде перекритий з суботнього вечора
Додано 22.06.2011
Прес-служба міської ради повідомляє ужгородців та гостей міста: в суботу, 25 червня, проїзд до Поштової площі буде закритий з 19-ї години у зв’язку з підготовкою до проведення Параду наречених, адже сцена святкового заходу монтуватиметься саме на площі.
У мерії нагадують, що у вихідні та святкові дні центральна частина міста є пішохідною зоною, відтак заборона в'їзду машин на вулицю Довженка й площу Корятовича (від перехрестя вул. Боженка, наб. Незалежності, вул. Гойди у напрямку до площі Корятовича) триватиме не тільки в неділю, але й у понеділок, 27-го, і у вівторок, 28-го червня, котрі є вихідними.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс