Словацьку школу в Ужгороді відкриють до Дня Незалежності
Додано 23.06.2011
В обласному центрі активізувалася підготовка до відкриття школи зі словацькою мовою навчання та культурного центру "Матіца Словенська". Нагадаємо, цей проект спільно фінансує Україна (гроші виділяються з обласного бюджету) і Словаччина – кожна зі сторін вкладає близько шести мільйонів гривень. До цього йшли доволі довго, втім, уже нарешті відомо: заклад відкриється цьогоріч – до двадцятої річниці Незалежності, відтак у новому навчальному році школа вже прийме учнів, почне діяти й культурний центр.
"Роботи з реконструкції приміщення Ужгородської ЗОШ №4 тривали й у 2007 році, утім, до кінця 2010-го вони відбувалися надто повільними темпами, переважно через затримки з фінансуванням. І лише після зміни місцевої влади справа стала упевнено наближатися до фінішу: новообрані голова Закарпатської обласної ради Іван Балога та Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов одразу ж наголосили, що роботи слід активізувати й завершити проект", - говорить перший заступник Ужгородського міського голови Віктор Трикур, котрий особисто курує реконструкцію і підготовку до відкриття. На початку цього року спільно з Генеральним консулом Словацької Республіки в Ужгороді Маріаном Сладачеком відбулася нарада безпосередньо на об’єкті. Під час зустрічі поставили задачу – відкрити школу і культурний центр до річниці Незалежності України. Голова облради Іван Балога гарантував фінансування, потрібне для завершення справи (йдеться про 2 мільйони 276 тисяч гривень, виділення коштів затвердили обласні депутати). Своєю чергою, Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов поручився, що виконавці дотримають зобов’язань і об’єкт буде завершений вчасно.

Шановні працівники та ветерани митної служби!
Додано 23.06.2011
Прийміть щирі вітання з Днем Митної служби України, якій цими днями виповнюється 20 років!
Ваша місія почесна і надзвичайно відповідальна, адже ви стоїте на варті економічних інтересів нашої країни. Від ефективності вашої праці залежить розвиток національної економіки та створення позитивного іміджу нашої держави у світі. А водночас ваша злагоджена та професійна робота сприяє розвиткові зовнішньоекономічної діяльності українських підприємств, наповненню державного бюджету.
Переконаний, що й надалі ви вірно служитимете інтересам України та її народу, з честю примножуватимете кращі професійні традиції старшого покоління.
Сердечно бажаю вам і вашим родинам здоров’я, щастя, добра, благополуччя, Божого благословення. Успіхів вам, невичерпної життєвої енергії та оптимізму!

З повагою,
Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс