В Ужгороді відновлюють бруківку перед пішохідним мостом
Додано 24.06.2011
На підході до пішохідного мосту з боку площі Петефі викладають бруківку, відновлюючи вигляд цього місця. Свого часу перед мостом готували фундамент під чергові торгові будки, втім, нова міська влада вирішила не перетворювати мостову на ринок: спершу, ще торік, прибрали МАФи, а тепер повертають покриття.
Утім, перед мостом, найімовірніше, все ж торгуватимуть, але… творами мистецтва. У міської влади є ідея, аби саме там розмістилася виставка-продаж картин. Тим часом начальник Управління міського господарства Іван Крайниківський розповів, що територію перед мостом облаштують системно. "Відновити бруківку на підході до мосту вирішили ще взимку, а тепер маємо і призначення коштів на це. Протягом цього і наступного тижня взагалі опорядкуємо це місце, зокрема, й приведемо до ладу контейнерний майданчик біля "квіткового ринку"", - повідомив господарник.


До уваги представників малого та середнього бізнесу
Додано 24.06.2011
Повідомляє управління економіки та підприємництва:
16-19 серпня 2011 року в Національному комплексі "Експоцентр України" (м. Київ) буде проходити загальнодержавна щорічна виставкова акція "Барвиста Україна".
Запрошуємо суб'єктів підприємницької діяльності усіх форм власності туристично-рекреаційних закладів прийняти участь в даному заході. За детальною інформацією просимо звертатися в головне управління з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв'язків та туризму Закарпатської облдержадміністрації. ( тел. 3-43-64)

Наступного тижня в Ужгороді боротимуться з борщівником
Додано 24.06.2011
Оскільки кількаразові покоси берегів Ужа іще не звільнили місто від борщівника, з прикрою рослиною, яка протягом кількох років неабияк розрослася, боротимуться ще запекліше. Як уже повідомлялося, міська влада підписала угоду з Ужгородським міжрайонним Управлінням водного господарства і вже наступного тижня фахівці оброблятимуть отруйний борщівник спеціальними засобами.
Міська влада переконливо просить ужгородців зважати на застережні таблички, не відвідувати узбережжя і не купатися у річці протягом часу, коли триватиме обробка та протягом 4-5 днів після неї, і, звісно, особливо пильнувати дітей, обмежуючи їх пересування берегами. Обробку борщівника фахівці Управління водного господарства мають провести одразу після вихідних – 29 і 30 червня, відтак щонайменше до вівторка узбережжя не буде придатне для відвідування і відпочинку. Утім, корективи в плани винищення борщівника може внести погода – через дощ заходи можуть перенести. Міська влада дякує ужгородцям за розуміння й інформуватиме про перебіг "антиборщівникової кампанії", - повідомляє прес-служба міської ради.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс