Більшість торгівців кавунами – "нелегали"
Додано 18.07.2011
Муніципальна поліція Ужгорода перевіряє торгівлю баштанними. Протягом минулого тижня (коли реалізація кавунів і динь стала масовою) був здійснений рейд, котрий засвідчив: більшість із перевірених не мають належних документів.
В 9 із 16 "точок" підприємці так і не змогли надати дійсні дозволи на торгівлю та документи, котрі б засвідчували походження і якість товару. Торгівлю було зупинено, деякі підприємці одразу ж перебазувалися на ринок, де мають пройти процедуру перевірки якості товару та отримати дозвіл на торгівлю. Щодо порушників муніципальна поліція склала протоколи, котрі розглядатимуть на адміністративній комісії в міській раді для винесення рішень про санкції.


800 квадратних метрів терас в Ужгороді – незаконні
Додано 18.07.2011
Протягом лише четверга і п’ятниці минулого тижня муніципальна поліція склала двадцять адміністративних протоколів стосовно бездозвільних терас. Перевірки, ініційовані міською владою, показали, що близько 800 квадратних метрів терас підприємці розгорнули без жодних на це підстав – самовільно, не сплачуючи в бюджет за оренду міської землі.

Міське управління освіти закликає телефонувати на "телефони довіри"
Додано 18.07.2011
Управління освіти Ужгородської міської ради повідомляє: за номерами в Ужгороді 3-33-36 і 61-30-90 діють "телефони довіри".
Начальник управління Мар'ян Комарницький закликає ужгородців телефонувати стосовно всіх питань загальної середньої і дошкільної освіти. А також – звертатися, якщо трапляються зловживання з боку міських освітян, зокрема, такі, що містять ознаки порушення Закону України "Про боротьбу із корупцією". Керівник наголошує: випадки негідної поведінки працівників галузі неприпустимі й кожен "сигнал" від городян ретельно перевірять.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс