До уваги суб’єктів господарювання
Додано 28.07.2011
Управління економіки та підприємництва ужгородської міської ради інформує про набуття чинності постанови Кабінету Міністрів України від 29.06.2011р. № 706 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 р. № 833", якою зобов'язано суб'єктів господарювання забезпечити можливість використання спеціальних платіжних засобів під час здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги) відповідно до законодавства.
Повідомляємо, що умови та терміни переходу суб'єктів господарювання сфери торгівлі, громадського харчування та послуг, які використовують реєстратори розрахункових операцій, на обов'язкове приймання спеціальних платіжних засобів для здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги) встановлені постановою Кабінету Міністрів України від 29.09.2009р. №878 "Про здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги) з використанням спеціальних платіжних засобів".

На Червениці роблять дорогу
Додано 28.07.2011
Мікрорайон Червениця довгий час лишався недостатньо залученим у міську інфраструктуру. Нині ж там триває будівництво дороги.
Ужгородський міський голова розповідає на місці: "Ще під час моєї попередньої каденції на посаді міського голови ми провели в мікрорайон вуличне освітлення, але за останні роки воно практично знищене. Коли я йшов на вибори, казав, що приділю цьому району увагу, і в перший же рік тут буде дорога".


В Ужгороді звільнили трьох маршрутників-хамів, а ще троє пішли "за власним бажанням"
Додано 28.07.2011
В місті борються з хамством водіїв маршруток – після комісійного розгляду ставиться питання про їх звільнення. Водночас міська комісія з безпеки транспортного руху вирішила виносити покарання за дії працівників їх "шефам" - перевізникам.
Вживати заходів щодо водіїв можуть лише їхні роботодавці — конкретні перевізники, котрі виграли конкурс на певний маршрут. Юрій Беляков, заступник міського голови й керівник комісії, розповів, що за наявності трьох попереджень члени комісії готуватимуть подання до відповідних органів про можливість позбавлення ліцензії на перевезення.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс