В Ужгороді організовують пункти обігріву
Додано 26.01.2012
Через прогнозоване значне похолодання Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов видав розпорядження організувати пункти обігріву, які б допомогли запобігти випадкам переохолодження людей під час морозів.

В Ужгороді штрафуватимуть за неприбраний сніг
Додано 26.01.2012
За останні кілька днів – від часу, коли в Ужгороді випав рясний сніг – муніципальна поліція виписала вже понад 50 протоколів стосовно порушників Правил благоустрою міста, а саме – за недотримання вимоги прибирати сніг на території, прилеглій до власних будинків, підприємств та закладів.
Згідно з порядком, ті, проти кого складені протоколи, будуть запрошені на адміністративну комісію і відтак, після з'ясування обставин, оштрафовані. Водночас міська влада нагадує всім ужгородцям про необхідність дотримання Правил благоустрою, зокрема вимоги прибирати територію, за яку відповідальні, та дякує городянам, представникам установ та підприємцям, котрі сумлінно ставляться до своїх громадських обов’язків та долучилися до очистки міста від снігу, - інформує прес-служба міської ради.

Розпорядження міського голови про місця розташування пунктів обігріву
Додано 26.01.2012
Розпорядження

У травмпункті Ужгородської міської лікарні звернень стільки ж, скільки й зазвичай
Додано 26.01.2012
У травмпункті Ужгородської міської лікарні, попри погоду, звернень не побільшало – їх стільки ж, скільки усереднено за рік, кажуть в ЦМКЛ. Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, враховуючи особливості зимового періоду, щодня моніторить кількість і причини звернень до медиків.
Як повідомив головний лікар ЦМКЛ Іван Курах, за останню добу з травмами, отриманими на вулиці, звернулося троє городян. На подвір'ї ЗОШ № 8, прибираючи східці від снігу, впала техпрацівниця школи, одна людина підвернула ногу на пішохідному мості (міський голова ще раз наголосив службам на необхідності його належного прибирання, утім, як відомо городянам, міст чистий і не слизький), і ще одна травма трапилася на вул. Одеській, обставини і винуватців наказано з'ясувати.


В Ужгороді відкрили перший пункт обігріву
Додано 26.01.2012
На площі Фенцика в Ужгороді розгорнуто пункт обігріву і надання медичної допомоги: два намети, один зі столами, інший обладнаний ліжками, облаштували службовці МНС. Як прокоментував міський голова Віктор Погорєлов, міська влада облаштує ще три пункти, де люди під час морозів зможуть зігрітися, випити гарячого чаю і в разі потреби отримати медичну допомогу.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс