До уваги керівників підприємств! У Санкт-Петербурзі відбудеться Міжнародний форум "Комплексне освоєння підземного простору мегаполісів"
Додано 18.06.2012
Ужгородська міська рада повідомляє, що 27-29 червня 2012 року у Санкт-Петербурзі(Російська Федерація) відбудеться перший міжнародний форум "Комплексне освоєння підземного простору мегаполісів".
Головною метою форуму є ознайомлення з досвідом освоєння підземного простору світових мегаполісів і залучення потенційних інвесторів до створення підземної інфраструктури міст. Розглядатимуться принципи містобудівного планування, питання нормативно-правового забезпечення, інвестиційної привабливості, впровадження сучасних технологій і створення системи наукового і кадрового потенціалу".
Додаткову інформацію про умови участі у форумі можна отримати, звернувшись до представників оргкомітету форуму за телефонами:
+7(812) 325-05-64, +7(812) 325-05-65 та електронною поштою: info@undergroundcity-forum.com

До уваги підприємств та приватних підприємців харчової та легкої промисловості! У серпні в Києві відбудеться виставкова акція "Барвиста Україна"
Додано 18.06.2012
Ужгородська міська рада інформує, що 14-17 серпня 2012 року в Національному комплексі "Експоцентр України" (м.Київ) відбудеться щорічна загальнодержавна виставкова акція "Барвиста Україна" та Всеукраїнський конкурс-виставка "Кращий вітчизняний товар року".
Виставкова акція покликана пропагувати здобутки вітчизняних товаровиробників, розширення їх зовнішньоекономічних зв'язків, розгортання міжрегіонального співробітництва та залучення іноземних інвестицій в економіку країни.
Виставка "Барвиста Україна" супроводжується масштабним комплексом презентаційних та культурно-мистецьких заходів, зокрема, проведенням фестивалю "Мистецькі барви", Днів областей, Ярмарку до Дня Незалежності та етнографічної експозиції "Містечко майстрів" з презентацією робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва регіонів України.
За більш детальною інформацією щодо умовучасті просимо звертатися за тел.: 3-41-49, 3-71-85, e-mail: email@uzez.gov.ua

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс