Інформація з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які заплановані комунальними службами міста 18.04.13
Додано 18.04.2013
КПЗГ «Агромікс»:
- обрізка гілок дерев по вул. Минайській;
- вивіз гілля з території КП «ЖРЕР -5»;
- прибирання скверів згідно графіку;
К-сть задіяної техніки – 3 од.

КП «КШЕП»:
бригади двірників:
- прибирання і підмітання тротуарів згідно графіка;
- прибирання прибордюрних ліній: вул. Собранецька, Тельмана, Гагаріна;
дорожня бригада:
- підготовка до поточного ремонту дорожнього покриття по вул. Гагаріна;
бригада по ремонту світлофорних об’єктів:
- технічний огляд та заміна ламп світлофорних об’єктів;


Закінчився ІІ етап Всеукраїнських дитячих ігор "Старти надій" з легкої атлетики
Додано 18.04.2013
16 квітня на спортивній базі гімназії відбулися фінальні змагання ІІ етапу Всеукраїнських дитячих ігор "Старти надій" з легкої атлетики. Прийняло участь 5 команд, 96 учасників. Юні спортсмени змагалися з п’яти видів спорту. Переможцями у командному заліку стала команда гімназії, на другому місці – ЗОШ № 8, на третьому – ЗОШ № 5

17 квітня відбулися змагання з міні-футболу серед команд юнаків ВУЗ І-ІІ рівнів акредитації
Додано 18.04.2013
17 квітня на спортивному майданчику ЗОШ № 7 відбулася першість міста з міні-футболу серед команд юнаків ВУЗ І-ІІ рівнів акредитації в залік спартакіади 2012-2013 н.р. Прийняло участь 5 команд, 50 учасників. Система розіграшу була змішана. Спочатку команди зіграли в двох підгрупах, а потім стикові ігри за призові місця. Без поразок виступила команда природничо-гуманітарного коледжу, яка і зайняла перше місце. Друге місце у команди Ужгородського коледжу культури та мистецтв, бронза за футболістами коледжу мистецтв. Команди були нагороджені грамотами, а учасники – медалями та грамотами управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради.

АНОНС спортивних змагань
Додано 18.04.2013
20 квітня у спортивному комплексі "Іппон" відбудеться відкрита першість міста з боксу серед юнаків. Приймуть участь спортсмени з Ужгорода, Мукачева та Хуста. Початок змагань о 10.00.

22 квітня відбудеться ХХХ спартакіада допризовної молоді серед команд ЗОШ міста. Змагання пройдуть на стадіоні "Авангард" та в тирі "Динамо". Відкриття змагань о 12.00 на ст. "Авангард".

23 квітня відбудеться "Кубок гімназії" з плавання серед молоді. Відкриття змагань о 12.30.

25 квітня відбудеться весняна традиційна легкоатлетична естафета серед учнівської молоді міста, присвячена Дню Перемоги. Відкриття змагань о 13.30 у Боздоському парку.

28 квітня відбудеться І етап Всеукраїнського сімейного спортивного заходу "Мама, тато, я – спортивна сім’я". Відкриття змагань о 13.30 у багатопрофільному ліцеї "Лідер"-ЗОШ № 20.

Міський голова спілкувався з єпископом Мукачівської греко-католицької єпархії
Додано 18.04.2013
Нині відбулася зустріч Владики Мілана Шашика, єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії, з міським головою. У розмові йшлося про облаштування скверу перед кафедральним собором, котрий водночас є резиденцією мукачівських єпископів, розподілу та утримання капличок на Кальварії між парафіями католицької і греко-католицької церкви, а також питання підготовки до Велекодня.

Юні таланти Ужгородської дитячої школи мистецтв підкорили Вашарошнамень
Додано 18.04.2013
11 квітня 2013 року в м. Вашарошнамень (Угорщина) відбувся IV Міжнародний конкурс піаністів, в якому приймали участь 56 учнів із 7 шкіл Угорщини, Словаччини та України.
13 учнів Ужгородської дитячої школи мистецтв достойно представили вітчизняну фортепіанну школу та стали лауреатами конкурсу. В кожній номінації вони отримали призові місця. Міжнародне журі відзначило високий рівень виконавства, професіоналізм наших викладачів. Заслужені нагороди і подарунки, гарячі оплески від глядачів і найкращі враження від прекрасної організації конкурсу назавжди залишаться в пам’яті юних піаністів Ужгородської дитячої школи мистецтв.

Нині усіх закликали прибратися у місті
Додано 18.04.2013
Сьогодні у сесійній залі відбулася зустріч під головуванням міського голови з керівниками ОСББ, ЖБК, будинкових комітетів, ЖРЕРів, комунальних підприємств а також суб’єктів підприємницької діяльності. Віктор Погорелов розповів про стан справ у комунальній сфері міста та закликав усіх присутніх долучитися до прибирання міста в рамках проведення всеукраїнського Дня довкілля та місячника благоустрою.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс