Всесвітній День книги
Додано 24.04.2013
23 квітня в Ужгородській міській центральній бібліотеці відзначали Всесвітній День книги. Це знаковий день для світової літератури, знаковий день для тих, хто пише, хто видає, хто працює з книгою, а також для тих, хто її любить, а отже для всіх нас!
Сьогодні немає людини, яка б не зверталася до духовного надбання цивілізації. Бібліотека є тим осередком духовності, де зібрані в друкованій формі думки, мрії, факти тисячі авторів. А розібратись в безмежному морі літератури нам допомагають саме бібліотечні працівники, що поєднали свою долю з книгою. Вони працюють для книги, а книга працює на нас.


Відбувся І етап Всеукраїнського спортивно-сімейного свята "Мама, тато, я – спортивна сім’я" (ФОТО)
Додано 24.04.2013
19 квітня відбулися міські змагання І етапу Всеукраїнського спортивно-сімейного свята "Мама, тато, я – спортивна сім’я" на базі багатопрофільного ліцею "Лідер". Змагання проводилися Ужгородським міським центром фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх". У перерві між конкурсами проходили показові виступи з художньої гімнастики, танцювальні програми шкільних груп.

Обережно змії!
Додано 24.04.2013
На території нашої країни нараховується десять видів отруйних змій. Найбільш небезпечні укуси кобри, гюрзи, ефи. Менш небезпечні щитомордники. Найбільш розповсюджені гадюки. Після укусу щитомордника і гадюк трагічні наслідки бувають рідко, але деколи розвиваються важкі ускладнення.
Змії ведуть активний спосіб життя тільки в теплий період року - з перших чисел квітня і до глибокої осені, зимою впадають в сплячку, обираючи для цього нори гризунів
Якщо укусила змія, перш за все слід визначити, отруйна вона чи ні. На місці укусу залишаються сліди від зубів змії у вигляді двох серпоподібних смуг, утворюючих напівовал із дрібних крапок. Неотруйна змія залишає тільки цей слід на шкірі. Якщо ж укусила отруйна змія, то в передній частині напівовала між серпоподібними смугами є дві ранки (сліди від її двох отруйних зубів), з яких переважно витікає кров.


Штаб цивільного захисту інформує ЗАХОДИ ОСОБИСТОГО ЗАХИСТУ ВІД НАПАДУ ІКСОДОВИХ КЛІЩІВ
Додано 24.04.2013
Так звані "енцефалітні кліщі" - це кліщі родини іксодових, що зустрічаються в лісі, на луках, пасовищах території України, а в останнє десятиріччя, за умов інтенсивних процесів урбанізації, перемістились в паркові зони відпочинку міст, сквери.
Кліщі є переносниками збудників вірусних, бактеріальних захворювань людей та тварин. Від хворої людини до здорової збудники цих захворювань не передаються.
Найчастіше кліщі прикріпляються до одягу людини, коли вона торкається гілок дерев, кущів, або сидить на траві. Кліщі присмоктуються до тіла людей не лише під час перебування на природі, але й через деякий час після відвідування зеленої зони, залишившись на одязі, речах. Крім того, вони можуть заноситись до житла людини з букетами квітів, собаками, іншими тваринами.


Інформація з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які заплановані комунальними службами міста 24.04.13
Додано 24.04.2013
КПЗГ «Агромікс»:
- вирізка аварійних дерев: територія міської лікарні;
- вивіз гілля – вул. Островського, пл. Б. Хмельницького;
- підготовка розсади до висадки ;
- прибирання скверів згідно графіку;
К-сть задіяної техніки – 3 од.

КП «КШЕП»:
бригади двірників:
- прибирання прибордюрних ліній: вул. І. Франка, Дендеші, Минайська;
- прибирання та підмітання пішохідних доріжок Проспект Свободи;
дорожня бригада:
- поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Станційна, пл. Кирпи;
- полив вулиць в нічні години та механізоване підмітання;
бригада по ремонту світлофорних об’єктів:
- технічний огляд та заміна ламп світлофорних об’єктів;


Міжнародний День танцю
Додано 24.04.2013
27 квітня вперше в Ужгороді за ініціативою Національної хореографічної спілки України за підтримки управління культури облдержадміністрації та управління у справах культури, спорту, сім‘ї та молоді Ужгородської міської ради відбудеться фестиваль-концерт, присвячений Міжнародному Дню танцю. В рамках свята об 11.00 почнеться урочиста хода учасників хореографічних колективів від готелю «Закарпаття» по вул. Швабській до пл. Театральної, де відбудеться концерт за участю 20-ти провідних колективів міста Ужгорода та області. На завершення всі бажаючі зможуть побачити гопак у виконанні більш ніж 100 учасників.

27 квітня – 18 травня 2013 року «Сакура – фест»
Додано 24.04.2013
В рамках свята:

27 квітня
11.30 «Свято танцю», пл.Театральна

27 – 28 квітня
10.00 ХІІІ Міжнародні змагання «Uzhgorod Open 2013», СК «Юність»

27-29 квітня
«Квітуча сакура» пленер учнів та викладачів образотворчого відділення дитячої школи мистецтв, пл.Пушкіна

28 квітня
11.00 Свято «Воскресни писанко!», пл.Народна

29 квітня
14.00 Інформаційна година «Сакура у творчості закарпатських письменників»,
ЗОШ міста
17.30 «Бліц-Ужгород» перший закарпатський бліц-парад (наб.Незалежності-пл.Театральна)

Круглий стіл
Додано 24.04.2013
Завтра о 12 годині у малій залі Ужгородської міської ради під головуванням міського голови відбудеться круглий стіл по питанню упорядкування руху на пл. Ш.Петефі та створення пішохідної зони.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс