Інформація з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які заплановані комунальними службами міста 26.04.13
Додано 26.04.2013
КПЗГ «Агромікс»:
- вивіз гілля та порубочних решток: територія міської лікарні;
- вскопування клумб: пл.. Народна, пл.. Дружби Народів;
- покос зелених зон у скверах, по місту;
- полив рослин по місту;
- прибирання скверів згідно графіку;
К-сть задіяної техніки – 5 од.

Оголошено конкурс з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» у 2013 році
Додано 26.04.2013
На виконання Указу Президента України від 05.04.2012 № 246 «Про Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації» оголошується конкурс з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» у 2013 році.
Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації» формується з метою добору та підготовки до роботи у сферах державного управління, що мають пріоритетне значення для досягнення цілей соціально-економічного розвитку, найбільш обдарованих громадян України.
До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які на день подання документів не досягли сорока років, відповідають установленим законом вимогам для вступу на державну службу, а також:


На старті - допризовники
Додано 26.04.2013
В рамках проведення місячника патріотичної, оборонно-масової та спортивної роботи 22 квітня 2013 року управлінням у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради спільно з управлінням освіти та міським центром Товариства сприяння обороні України була проведена 30-та спартакіада допризовної молоді серед команд загальноосвітніх шкіл.
Змагання відбулися на стадіоні "Авангард" та в тирі "Динамо" за участі 18 команд, 126 учасників.


Ужгород спортивний
Додано 26.04.2013
25 квітня 2013 року відбулися найбільші та наймасовіші змагання в місті серед учнівської молоді - це традиційна весняна легкоатлетична естафета, присвячена Дню Перемоги. Прийняло участь 26 команд, 208 учасників.



Площа Шандора Петефі розпочинає нове життя (фото)
Додано 26.04.2013
25-го квітня в Ужгородській міській раді відбувся круглий стіл на тему реконструкції пішохідної зони на пл. Ш. Петефі.
На засіданні міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов, його заступники Юрій Беляков і Олександр Ковач, в. о. начальника управління архітектури Ужгородської міської ради Володимир Самсонов, депутат міської ради Ярослав Шафарь і начальник Ужгородської ДАІ Олексій Співак обговорили плани щодо осучаснення площі зі збереженням її колориту, надання їй нового обличчя. Йшлося про обмеження руху пішохідною зоною площі – для цього планується встановити шлагбауми на початку і в кінці пішохідної зони, встановити лавиці, облаштувати квітники. Можливо, згодом там буде розмітка для велосипедних доріжок.


Покладання квітів до пам’ятника закарпатським ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС (фото)
Додано 26.04.2013
Сьогодні на пл. Дружби народів відбувся траурний мітинг приурочений до 27 річниці з дня Чорнобильської трагедії та покладання квітів до пам’ятника закарпатським ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС. Участь в заході взяло керівництво ОДА та обласної ради, представники Ужгородського міськвиконкому, обласних управлінь МВС, МНС, СБУ, прокуратури Закарпатської області, представники духовенства, громадяни, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи.
фото

Шановні мешканці м.Ужгорода УВАГА АВАНТЮРИСТИ !!!
Додано 26.04.2013
РОЗ’ЯСНЕННЯ

За інформацією, що надійшла в КП «Водоканал м.Ужгорода», з приводу невідповідності питної води, що подається до споживачів вулиць Сечені, роз’яснюємо наступне.
Деякі комерційні підприємства м. Ужгорода метою діяльності яких є отримання прибутку, надає мешканцям міста неправдиві відомості щодо якості питної води, яка подається до їх помешкань, а саме: присутність залишкових нафтопродуктів, підвищений рівень марганцю та інших речовин, після чого пропонує цим самим мешканцям встановити індивідуальне фільтруюче обладнання, що нібито вирішить питання якості води раз і назавжди, зрозуміло, за кошти мешканців.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс