При продажу одного автомобіля сплачувати не потрібно!податок
Додано 30.05.2013
З 1 січня 2013 року дохід, отриманий платником податку від продажу або обміну протягом звітного року одного з об’єктів рухомого майна у вигляді легкового автомобіля, мотоцикла або мопеда, не оподатковується.
Якщо громадянин здійснює продаж такого рухомого майна двічі та більше разів протягом одного року, то отриманий дохід оподатковуватиметься за ставкою 5%.
При цьому дохід від продажу (обміну) легкового автомобіля, мотоцикла, мопеда визначається виходячи з ціни, зазначеної у договорі купівлі-продажу (міни), але не нижче середньоринкової вартості відповідного транспортного засобу або не нижче його оціночної вартості, визначеної згідно із законом (за вибором платника податку).


Ювілейний концерт народного оркестру народних інструментів
Додано 30.05.2013
Минулого тижня в Ужгородській дитячій музичній школі № 1 імені П.І.Чайковського відбувся ювілейний концерт народного оркестру народних інструментів викладачів школи з нагоди 50-річчя від дня створення.
Ведуча концерту музикознавець Наталія Піцур розповіла історію створення та творчого становлення колективу, пригадала перших керівників - Михайла Керецмана, Бориса Затіна. З 1985 року і понині колективом керує Йосип Загенський.


З 23 травня у центральній міській бібліотеці для дітей розпочато цикл заходів з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі.
Додано 30.05.2013
Історію запровадження християнства користувачам бібліотеки розповів отець Віктор, а бібліотечні працівники підготували перегляд відеороликів про давню віру слов’ян - язичництво, про князя Володимира та хрещення Русі.
Присутні на заходах мали можливість переглянути книжкову виставку "Християнство - історія та сучасність" та під час слайд-презентації "Величні храми України" заочно побувати у найвідоміших храмах України, зокрема, в Софії Київській, Києво-Печерській лаврі, Володимирському соборі.
фото 1

Жовтий осад в Ужгороді
Додано 30.05.2013
Сьогодні (30.05.2013р.) вранці жителі обласного центру стали, свідками незвичного явища - майже усі предмети на вулиці були вкриті шаром жовтого пилу. Очевидно, що пил випав разом із дощем. Якщо цей осад розтерти пальцем то він подібний на дрібні часточки глини. З чим пов'язане таке явище наразі з'ясовують фахівці. Зокрема, начальник обласного гідрометеоцентру Василь Манівчук стверджує, що опади, які пройшли вночі, не є забрудненням місцевого значення. «Це перенос пилових часток, піднятих на іншій території. «Оранжевий пил» не є пиловим забрудненням Ужгорода, а також не є радіоактивним. Наразі територія розповсюдження незвичного явища — Ужгородський район», - каже очільник гідромету. Лабораторія Державної екологічної інспекції в Закарпатській області відібрала проби для проведення відповідних аналізів та з'ясування походження осаду.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс