Військове кладовище часів 1 Світової війни по вул. Тімірязєва хочуть перетворити на історичний міжнародний меморіал
Додано 12.06.2013
реконструкції військового кладовища. Як зазначив Сергій Лященко – керівник робочого апарату державної міжвідомчої комісії у справах увічнення жертв війни та політичних репресій, згідно робочого ескізу відновлення кладовища там передбачається упорядкувати поховання, облаштування території, встановлення невеликої каплички. Цей ескіз не є остаточним варіантом, за необхідності він підлягає доповненням. Земляні роботи на кладовищі не проводитимуться, оскільки будуть застосовуватися технології геосканування. Щодо самих могил то вони згідно з ескізним проектом будуть відзначені хрестом або релігійним символом, який відповідає конфесії похованого там вірника. Загальна кількість похованих за попередніми даними складає більше 1000 осіб, але захоронення ще необхідно дослідити.

18 червня відбудеться третє пленарне засідання сесії Ужгородської міської ради
Додано 12.06.2013
Міський голова Віктор Погорєлов підписав розпорядження про скликання третього пленарного засідання чергової XVII сесії Ужгородської мііської ради VI скликання. Сесійне засідання відбудеться 18 червня о 14 годині у виликій залі міськвиконкому.
Посилання на розпорядження

Ужгородський національний університет виявив бажання опікуватися сквером біля Закарпатської ОДА
Додано 12.06.2013
До міської влади звернулося керівництво УжНУ з прохання передати їм частини території Партерного скверу на обслуговування та утримання. Як зазначив міський голова Віктор Погорелов хорошим прикладом відновлення та утримання є Ротарійський сквер. Тому таку можливість, щодо утримання скверу, можна надати і університету, резюмував мер.

Міська влада Ужгорода привітала Товариство сліпих із 80-річчям
Додано 12.06.2013
УТОС - це всеукраїнська добровільна громадська організація інвалідів зору, яка існує з 1933 року. Сьогодні ця організація відзначає своє 80-річчя. В Ужгороді з нагоди ювілею представники міської влади привітали близько 50 членів товариства.
Андріана Сушко, начальник управління праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради, зауважила, що 80 років діяльності організації - це поважна дата, яка говорить про те, що робота Товариства необхідна для інвалідів цієї категорії. На сьогодні громадська організація УТОС займається соціальною, медичною і трудовою реабілітацією інвалідів зору, тісно співпрацює з іншими партнерами, зокрема управлінням праці та соціального захисту населення.
Андріана Сушко побажала присутнім міцного здоров`я та допомоги від зрячих, які не завжди розуміють людей з особливими потребами.
Згодом до святкування приєднався і міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов, який також долучився до привітань:
"Хочу подякувати вам за витримку і терпіння. Бажаю віри, любові та сил долати всі проблеми. Ви -- ті люди, про яких має дбати держава. Міська влада розробила і фінансує немало соціальних програм, аби вам допомогти. І хочу запевнити, що ви й надалі можете розраховувати на нашу підтримку".
Додамо, що сьогодні на обліку управління праці та соціального захисту населення 87 інвалідів з вадами зору. Організація УТОС потрібна цим людям, і всіляко їх підтримує.

Голова ОДА Олександер Ледида разом з міським головою Ужгорода Віктором Погорєловим привітали майбутніх стоматологів із завершенням навчання
Додано 12.06.2013
Випускники стоматологічного факультету УжНУ сьогодні нарешті отримали те, до чого йшли 5 років – їм вручили дипломи. На сцені закарпатської обласної філармонії відбулася урочиста церемонія, на яку прийшли не лише рідні та друзі випускників, а й багато поважних людей. Кращі випускники отримали дипломи з рук міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова та голови облдержадміністрації Олександра Ледиди.
Подяки за активну участь у громадському житті факультету та університету вручив стоматологам ректор УжНУ Федір Ващук.
Цього року стоматологічний факультет випустив 82 спеціалістів, 6 з них отримали «червоні» дипломи. А вже з 1 серпня для випускників почнеться новий етап – вступ до інтернатури та магістратури.

Мешканці будинку 25 по пр. Свободи звернулися до міської влади з проханням розібратися з незаконною парковкою автомобілів та літньою терасою біля їхнього будинку
Додано 12.06.2013
Міський голова Віктор Погорелов дав доручення відділу торгівлі, муніципальній поліції та управлінню архітектури перевірити законність розміщення літньої тераси, автостоянки біля кафе «Кофе-шоп» по проспекту Свободи 25.
Мешканці будинку 25 по пр. Свободи обурені тим, що біля будинку стоять машини на тротуарі, чим загороджують рух пішоходів. Навколо даної тераси постійно лежить сміття, а відвідувачі порушують громадський спокій.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс