Управління освіти обліковуватиме кількість дітей і підлітків шкільного віку, котрі ходять до школи, а котрі ні
Додано 18.07.2013
На виконання листа Міністерства освіти і науки України «Про організацію обліку дітей дошкільного віку» та відповідно до закону «Про дошкільну освіту», членами виконкому було прийнято рішення про закріплення за закладами освіти відповідних територій для забезпечення своєчасного обліку дітей і підлітків шкільного віку. Організацію та координацію роботи щодо уточнення списків дітей буде здійснювати управління освіти. Це дасть змогу відслідковувати кількість дітей яка відвідує навчальні заклади а яка ні.

Старожилам маневрового житлового фонду по пр. Свободи дадуть змогу приватизувати власне житло
Додано 18.07.2013
На виконкомі вирішили виключити з маневрового житлового фонду житловий будинок № 42 по пр. Свободи. Цей будинок в радянські часи використовувався для тимчасового проживання людей, які в наслідок пожежі чи інших причин втратили власне. У зв’язку з тим, що за останні 20 років жоден мешканець не був виселений з цього будинку, вони мають право на власне житло. Цей житловий фонд прийнято вивести із маневрового фонду, та дати можливість мешканцям будинку реконструювати і приватизувати власне житло, зазначив міський голова Віктор Погорелов.

Нових біл-бордів не буде!
Додано 18.07.2013
Розглядаючи проект рішення про зовнішню рекламу, члени виконкому вирішили підтримати рішення про відмову розміщення нового рекламного щита «біл-борда» біля Хрестовоздвиженського собору на вул. Капітульній у зв’язку із продовженням строку дії мораторію.

Виконком затвердив ще двох осіб робочої групи по реконструкції кладовища по вул. Тімірязева.
Додано 18.07.2013
До робочої групи по реконструкції кладовища по вул. Тімірязева вирішили додати двох осіб – заступника міського голови Володимира Фленька та кандидата історичних наук Мар'яна Токаря .

Сьогодні у міськвиконкомі під головуванням першого заступника міського голови Віталія Семаля відбулась робоча нарада з керівниками ЖРЕРів. Темою обговорення було створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) в Ужгороді.
Додано 18.07.2013
В Україні була прийнята загальнодержавна програма реформування і розвитку житлово-комунального господарства. Система управління житлом передбачає створення конкурентного середовища на ринку обслуговування житла та розвиток системи ОСББ, самоуправління будинками. Створення асоціації ОСББ та залучення їх до управління житловим фондом.
Доповідаючи про проведену роботу керівники ЖРЕРів наголошували, що у більшості випадків мешканці багатоквартирних будинків готові до співфінансування щодо капітального ремонту житлового фонду, але негативно ставляться до створення ОСББ.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс