За першу половину 2013 року дохідна частина бюджету міста виконана на 94 відсотки
Додано 07.08.2013
Розглядаючи проект рішення виконкому про проведення заходів, спрямованих на виконання показників бюджету міста в першому півріччі 2013 року міського голову Віктора Погорелова цікавило насамперед питання росту дохідної частини бюджету міста, котра на перше півріччя 2013 року складає 94.5%. Причиною недовиконання бюджету в першу чергу є зменшення доходів із податку фізичних осіб, пояснив заступник міського голови, начальник фінансового управління Петро Харевич.
Але якщо взяти в цілому по Україні то Ужгород йде на рівні не нижче середнього українського показника, завдання державного бюджету виконуються – зазначила начальник ДПІ м. Ужгород Марія Бадида.
Важливим є також вирішення проблеми пов’язаної із тіньовим бізнесом, використанням незареєстрованої найманої праці, що спричиняє зменшення доходу до бюджету. Робочою групою по виявленню випадків використання незареєстрованої найманої праці з початку року проведено 201 перевірку на предмет укладання трудових договорів з найманими працівниками. Виявлено порушення законодавства про працю щодо оформлення трудових відносин у 57 роботодавців.

Громадське формування з охорони громадського порядку „Сила і честь” від сьогодні більше не діє
Додано 07.08.2013
Таке рішення затвердили на засідання виконавчого комітету. Дане формування вирішило припинити свою діяльність за власним бажанням. Про це буде повідомлено міський відділ міліції, для уникнення непорозумінь між членами цього формування та МВС.

Парковки на території пологового будинку не буде
Додано 07.08.2013
На виконкомі розглядали проект рішення про надання та продовження дозволів на проведення земляних робіт. Один із пунктів проекту викликав жваве обговорення. Міського голову обурило питання облаштування парковки для автомобілів на території пологового будинку за рахунок зеленої зони. Мер зазначив, що тільки вчора розмовляв з керівництвом пологового будинку, мова йшла про можливість встановлення шлагбауму, щоб не допускати заїзд машин на територію медичного закладу. Тому про питання облаштування парковки тим більше за рахунок зеленої зони не може бути і мови, наголосив Віктор Погорелов і наказав провести службове розслідування з приводу даного питання.

До відома ужгородців!
Додано 07.08.2013
Ужгородська міська рада звертається до трудових колективів та громадських організацій міста з проханням подати до 1 вересня 2013 року на розгляд міської ради пропозиції щодо кандидатур на вручення нагороди “Почесна відзнака Ужгородської міської ради”.
Традиційно до Дня міста Ужгородська міська рада відзначає тих ужгородців, котрі внесли найбільш помітний внесок в розвиток нашого міста. Церемонія вручення нагород міським головою проводиться щорічно в День святкування Дня міста Ужгород.


Виконком схвалив 4 медичні програми
Додано 07.08.2013
Сьогодні на розгляд виконавчого комітету було винесено проект рішення про продовження діяльності 4 медичних програм, а саме про медичне забезпечення ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни, розвиток нефрологічної та гемодіалізної служби в місті, забезпечення пожиттєвої терапії хворих – інвалідів ендокринологічного профілю та про первинну спеціалізацію лікарів з фаху загальна практика – сімейна медицина.
Ці програми в місті вже успішно діють. Виконком лише продовжив строк їх реалізації -- до 2017 року. Дане рішення виконкому має затвердити сесія міської ради.
Під час обговорення цієї теми виникло незрозуміле запитання про перенесення жіночої консультації по вул. 8 Березня і вул. Другетів на «БАМ» до приміщення Ужгородського міського перинатального центру. Озвучив такі чутки депутат міської ради Віктор Щадей.
Віктор Погорелов запевних усіх присутніх, що міська влада не планувала і не планує переносити згадані медичні заклади. Лікарі працюватимуть там, де й працювали, ужгородці комфортно і звично отримуватимуть медичну допомогу. А намагання влаштувати провокації, висмикуючи будь-які аспекти роботи міського голови (як наприклад, ознайомлення з роботою лікарні) і вигадуючи неіснуючі приводи для скандалу, ніколи не матимуть успіху.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс