Вето міського голови накладене на рішення по ділянці на Корзо, 11 не подолано
Додано 20.09.2013
Перед голосуванням по цьому питанню, мер звернувся до депутатів з проханням підтримати його і не долати вето накладене на рішення про надання земельної ділянки під сервітут на Корзо, 11.
Майже одноголосно депутати проголосували за скасування свого рішення прийнятого на попередньому сесійному засіданні. Присутні в сесійній залі мешканці Корзо, 11, аплодували за прийняття позитивного для них рішення.

Фракція партії регіонів в Ужгородській міській раді поповнилася двома депутатами
Додано 20.09.2013
На сесійному засіданні міський голова Віктор Погорелов повідомив про перехід до фракції Партії регіонів двох депутатів - Володимира Мильо та Василя Гомоная.

На сьогоднішній сесії нарешті вирішили питання забудови зеленої зони по вул. Достоєвського, Годинки
Додано 20.09.2013
Депутати дослухалися до прохання мера Віктора Погорелова, щодо підтримки прохання мешканців будинків на вулицях Достоєвського та Годинки і відмінити рішенням сесії щодо виділення земельної ділянки під забудову. Міський голова наголосив: питання треба вирішувати у правовому полі і по суті, а не займатися популізмом, як це взялися робити деякі депутати, що протиставляють себе тим, хто намагається конструктивно працювати над проблемами Ужгорода. В результаті голосування було відмінено кілька рішень сесії попередніх скликань та пунктів виконкому, стосовно виділення земельної ділянки на цих вулицях забудовнику.

Почесними громадянами Ужгорода обрали 4 осіб
Додано 20.09.2013
У зв’язку з святкуванням 1120-я з дня заснування міста Ужгорода, депутати міської ради запропонували присвоїти цього разу звання "Почесний громадянин м. Ужгорода" чотирьом особам. Шляхом таємного голосування бюлетенями, почесними громадянами міста Ужгород обрали Коршинського І.В. він набрав 41 голос, Маринця В.В. – 37 голосів, Бігунця І.Ю. – 30 голосів та Ратушняка С.М. – 20 голосів.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс