На виконкомі прийняли проект рішення Про підсумки економічного і соціального розвитку міста за 9 місяців 2013 року
Додано 16.10.2013
За підсумками I півріччя поточного року місто Ужгород займає 4 місце з 18 районів та міст області в загальному рейтинговому показнику. Фіксується збільшення обсягів реалізації продукції, зростання темпів зросту залучення іноземних інвестицій, теперішні показники набагато кращі ніж у минулому році, зауважив підчас доповіді начальник управління економіки Михайло Станкович
Найкращі позиції а саме 1-2 місця наше місто займає за такими показниками як: обсяг податкових надходжень до місцевих бюджетів у розрахунку на одиницю населення. Обсяг виконаних будівельних робіт на одиницю населення, темп зростання обсягу прямих іноземних інвестицій, до обсягів на початок року та інші.

Підприємців перевірятимуть на додержання законодавства про захист прав споживачів
Додано 16.10.2013
Членами виконкому було прийнято ряд проектів рішень пов’язаних з підприємницькою діяльність в Ужгороді, а саме погодження цілодобового режиму роботи аптеки по вул. Собранецькій, 124. Видачу підтверджень торговельної діяльності підприємцям та організаціям на тимчасові об’єкти торгівлі на території міста. А також затвердити план здійснення перевірок за додержанням законодавства про захист прав споживачів, суб’єктами господарювання сфери торгівлі, ресторанного господарства та надання послуг на ІV квартал 2013 року.

Члени виконкому схвалили програму підтримки громадських організацій міста соціального спрямування
Додано 16.10.2013
На засіданні виконавчого комітету прийняли рішення схвалити запропоновану програму підтримки громадських організацій міста, котрі мають соціальне спрямування. Дане рішення передбачає також обов’язкового затвердження сесією Ужгородської міської ради.
Фінансування Програми буде здійснюватися в межах фактичних коштів, які передбачені в бюджеті міста для управління праці та соціального захисту населення.
Разом з цим було схвалено ще кілька програм соціального напрямку – Програму додаткових гарантій соціального захисту громадян у 2014 році та Програму фінансування видатків на житлово-комунальні послуги Почесним громадянам м. Ужгорода та делегатам І з’їзду Народних Комітетів Закарпатської України.


На виконкомі розглядали скаргу на постанову адміністративної комісії
Додано 16.10.2013
Мешканка міста, на яку було складено протокол про адміністративну відповідальність та призначено комісією мінімальний штраф, просила повернути її справу на новий розгляд щоб вона могла прийти і дати пояснення. Міський голова Віктор Погорєлов наголосив, що майже усім хто приходить на засідання адміністративної комісії – даються попередження, також з ними проводиться інформаційно-розяснююча робота по дотриманню правил благоустрою міста. Щодо тих мешканців, котрі не реагують на прохання з’явитися на засідання адмінкомісі по розгляду власної справи, вони отримують мінімальні штрафи, що і було в даному випадку. Але враховуючи цю заяву мер запропонував скасувати раніше винесену постанову та призначити новий розгляд.

На виконкомі прийняли рішення, яке передбачає ряд заходів щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах міста в зимовий період.
Додано 16.10.2013
Під час обговорення цього питання голова міста Віктор Погорєлов поцікавився, які саме заходи будуть вжиті для захисту дітей, та як це питання буде відслідковуватися і контролюватися. Начальник відділу оборонної та мобілізаційної роботи Віктор Панасенко пояснив, що передбачається інформування населення, будуть встановлені інформаційні стенди про заборону купання, катання на відповідних водних об’єктах. В навчальних закладах міста проводитимуться уроки з правил поведінки на водних об'єктах в зимовий період.


Гала-концертів на пл. Театралній більше не буде
Додано 16.10.2013
У зв’язку з численними зверненнями мешканців міста з пл. Театральної, вулиці Корзо, рішенням виконкому вирішили заборонити проведення заходів, які передбачають використання звукової техніки з перевищенням допустимих меж гучності. На засіданні виникла суперечка між членами виконкому та присутніми депутатами міської ради стосовно формулювання самої заборонив в проекті рішення. Міський голова запропонував прийняти компромісне рішення і видалити із проекту формулювання "масових святкових і розважальних заходів", а залишити заборону проведення гала-концертів. Оскільки у даному проекті мова не йде про заборону культурно-масових заходів, а лише про гала-концерти, дискотеки – це ті заходи, які використовують звуковідтворюючу апаратуру, гучність якої перевищує гранично допустимі норми.

До 25 жовтня в Ужгороді повинні бути закриті всі відкриті люки
Додано 16.10.2013
На засіданні виконавчого комітету міський голова Віктор Погорелов дав доручення усім галузевим службам: газовикам, електрикам, шляховикам, водопровідним господарствам та іншим, провести на території міста інвентаризацію своїх комунікацій. "Вони повинні визначитися, де відсутні люки і терміново закрити ці колодязі. Термін один тиждень. Відповідно до п’ятниці 25 жовтня ця робота повинна бути завершена. Всі колодязі необхідно закрити у відповідному технологічному порядку, а не шляхом встановлення захисних конструкцій тимчасового характеру, для об’їзду відкритого люку. В іншому випадку, за невиконання службами своєї роботи, будемо звертатися до прокуратури для притягнення до відповідальності керівників цих фірм", - наголосив голова міста Віктор Погорєлов.
Прокурором міста Іваном Штефанюком висунута пропозиція запросити ці служби для доповіді про пророблену роботу на наступному засіданні виконкому.

В місті проводитимуть земляні роботи лише в присутності працівника ДМГ та муніципалів
Додано 16.10.2013
До проекту рішення про проведення земляних робіт внесли поправки. З метою належного контролю проведення земляних робіт, тепер буд-які роботи по розритю починатимуться лише за присутності працівника департаменту міського господарства та муніципальної поліції.

В місті демонтують кілька рекламних щитів
Додано 16.10.2013
У зв’язку порушенням вимог „Порядку розміщення засобів зовнішньої реклами”, які прийняті в місті Ужгороді, будуть демонтовані наступні рекламні щити: на опорі зовнішнього освітлення на пл. Кирила і Мефодія (біля „Космоплюс”) („HIS”). Рекламні щити (брандмауери) на фасаді будинку № 2 по пр. Свободи (16-типоверхівка) – у кількості 5 шт. (А Банк (2шт.), весільне вбрання „Асоль”, „Нова пошта” кабельна продукція „Інтернет”). Рекламний щит (брандмауер) на опорі пішохідного мосту зі сторони р. Уж (театр ляльок) розміром 3 м х 3 м.
Про прийняте рішення буде повідомлено власників засобів зовнішньої реклами. Рекламні щити демонтують комунальні служби міста за рахунок власників.

На виконкомі затвердили перелік адміністративних послуг
Додано 16.10.2013
Перелік адміністративних послуг, які надаватимуться структурними підрозділами виконавчого комітету Ужгородської міської ради через Центр надання адміністративних послуг буде доступний для ознайомлення на офіційному сайті Ужгородської міської ради.

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення міської ради «Про зміни до рішень міської ради від 03.06.2011 р. № 163, від 21.12.2010 р. №73»
Додано 16.10.2013
На сайті Ужгородської міської ради розміщено проект рішення Ужгородської міської ради «Про зміни до рішень міської ради від 03.06.2011 р. № 163, від 21.12.2010 р. № 73».
Вище зазначеним проектом рішення Ужгородської міської ради, Положення про порядок сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки до бюджету м.Ужгорода викладено в новій редакції, приведеній у відповідність до змін статті 265 Податкового кодексу України, внесених Законом України від 04.07.2013 р. №403-VIІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо об’єктів нерухомості».
Пропозиції та зауваження до вище вказаного проекту рішення просимо в місячний термін надсилати на адресу фінансового управління Ужгородської міської ради:
88000,м.Ужгород, пл.Поштова, 3 каб 402, тел. 61-30-04
E-mail: mfu_uzhgorod@ukr.net

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс