Цими днями наше місто святкувало 1120 річницю.
Додано 03.10.2013
Бібліотека-філія №2 (вул.8-го березня,19), як культурно-освітній заклад не була осторонь цих святкувань. Протягом тижня насичена програма заходів припала до душі не лише користувачам книгозбірні, а й багатьом мешканцям мікрорайону.
Так, 24 вересня бібліотечний десант завітав до НВК «Пролісок» де разом з учнями 1-2 кл. мандрували в краєзнавчому диліжансі «Тисячолітнім містом».


В школах та медзакладах тепло (фото)
Додано 03.10.2013
В Ужгородській дитячій лікарні, в міському перинатальному центрі, освітніх закладах міста температура тримається в межах норми й на сполох бити немає жодних підстав.
Сьогодні в цьому пересвідчився міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов, котрий разом із заступниками Юрієм Беляковим та Володимиром Фленьком відвідав кілька медичних установ та шкіл.
Так, у палатах Ужгородської міської лікарні температура – не нижче 20 градусів. В палатах же з найменшими пацієнтами – близько 25 градусів. Втішна ситуація і в перинатальному центрі, де співробітники уважно стежать за рівнем температури та, при потребі, включають обігрівачі, щоб новонароджені та їхні мами не відчували дискомфорту.
Все в порядку і в школах №7 та №11. Температура в нормі і деякі діти вчаться на уроках навіть у футболках чи сорочках з короткими рукавами.
Таким чином говорити про те, що діти чи пацієнти мерзнуть, немає жодних підстав.
фото 1-2
фото 3-6
фото 7-10

«Дорога життя» відсвяткувала 14-річчя (фото)
Додано 03.10.2013
Вже 14 років виповнилося з часу створення Медико-соціальний реабілітаційний центр «Дорога життя» міського товариства інвалідів праці та дитинства «Оптиміст». В зв’язку з такою подією сьогодні відбулося святкування в готелі «Закарпаття».
«Дорога життя» допомагає дітям з фізичними вадами бути здоровішими і впевненішими в собі, повірити в себе.
Сьогодні співробітників та пацієнтів закладу вітали ті, хто найбільше допомагає Центру – спонсори, керівники соцуправлінь, представники влади. Керівник «Дороги життя» Олег Кириленко нагадав, що коли Центр створювали, не було впевненості, чи вдасться реалізувати його можливості в повній мірі. Але нині можна з упевненістю констатувати, що в Ужгороді питання дітей-інвалідів повністю вирішене та закрите. Нині стоїть завдання досягнути не менших результатів і на рівні області.


Вуличний егоїзм. Водії на Швабській паркуються, порушуючи правила й заважаючи пішоходом та іншим учасникам дорожнього руху (фото)
Додано 03.10.2013
Дорожні знаки на вул. Швабській не є виключенням. Тому й дивує, чому водії дозволяють собі нахабно паркуватися під самісіньким знаком? Хто повинен слідкувати за дотримання правил на дорозі? Таких зухвальців за кордоном контролюючі органи не прощають!
В Ужгороді як мешканці міста, так і приїжджі паркують авто з порушенням правил дорожнього руху. І жоден не замислюється, що ускладнює життя іншим учасникам руху, може призвести не тільки до затору на вулиці, але й до аварій. Водії заїжджають на тротуар, заважаючи пересуватися пішоходам, та ще й захоплюють значну частину проїжджої частини вулиці.
Таким водіям нічого робити на вулицях міста, допоки вони не вивчать правила дорожнього руху і не почнуть в обов’язковому порядку їх дотримуватися.
фото

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс