ОТРИМАТИ ЛІЦЕНЗІЇ НА ПРАВО РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ АЛКОГОЛЬНИМИ НАПОЯМИ І ТЮТЮНОВИМИ ВИРОБАМИ МОЖНА У ЦЕНТРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПЛАТНИКІВ
Додано 18.11.2013
ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області повідомляє, що з 1 листопада 2013 року прийом і видача документів для оформлення ліцензій (дублікатів) на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами відбувається і в Центрі обслуговування платників.
Суб'єкти господарювання самостійно вибирають місце отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.
Для отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями до заяви додається довідка органу доходів і зборів про реєстрацію електронних контрольно-касових апаратів (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться в місці торгівлі.
У разі недостовірних даних в наданих документах, приймається рішення про відмову у видачі ліцензії.


Роботодавцям - платникам єдиного соціального внеску про найважливіше
Додано 18.11.2013
На виплати за цивільно-правовими договорами з працівниками відсоток ЄСВ становить 34,7%, для бюджетних організацій та установ - 36,3%
Столичні фахівці Міндоходів нагадують, що Законом України від 08.07.2010 року №2464 „Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” введені норми обов’язкової сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування всіма суб’єктами господарювання. З 1 жовтня 2013 року адміністрування ЄСВ здійснює Міністерство доходів і зборів України.
Платників ЄСВ умовно можна розділити на такі основні групи: юридичні особи, фізичні особи – підприємці та самозайняті особи, які використовують працю найманих працівників – нараховують ЄСВ у відсотках до фонду заробітної плати відповідно до визначеного Фондом соціального страхування від нещасного випадку класу професійного ризику виробництва. Кількість класів професійних ризиків становить 67, сплата по першому класу проводиться за ставкою 36,76%, сплата по 67-му класу проводиться в розмірі 49,7%.


СКАСОВАНО ФОРМУ ДОВІДКИ «ПРО ВІДСУТНІСТЬ ВАЛЮТНИХ ЦІННОСТЕЙ ТА МАЙНА ЗА МЕЖАМИ УКРАЇНИ»
Додано 18.11.2013
Нацбанк спільним листом із Міндоходів скасував форму довідки про відсутність за межами України валютних цінностей та майна, затверджену спільним листом НБУ, ДПАУ та ДМСУ «Щодо подання Декларації про валютні цінності та майно» від 09.01.1998 р. № 13-226/53-188, № 206/10/22-0117, № 11/3-247. Аргументував Нацбанк і Міндоходів таке скасування змінами в законодавстві України.
ДПІ у м.Ужгороді нагадує, що довідку про відсутність за межами України валютних цінностей та майна подавали суб’єкти господарювання, які планують здійснення зовнішньоекономічної діяльності. Вона заповнювалась у двох примірниках, при цьому другий примірник залишався в органі Міндоходів для обліку та контролю. Після відповідної реєстрації довідка є підставою для прийняття до митного оформлення експортно-імпортних вантажів, проведення банківських операцій з валютними цінностями або здійснення інших видів зовнішньоекономічної діяльності.
Разом із тим зазначимо: для тих суб’єктів ЗЕД, які вже зареєстрували довідку за встановленою формою, — термін її дії становить один квартал. А тому в IV кварталі 2013 року така довідка ще має діяти.

Перевірка системи централізованого оповіщення
Додано 18.11.2013
Обласна державна адміністрація повідомляє, що 21 листопада поточного року буде проводитися комплексна перевірка діючої системи централізованого оповіщення цивільної оборони Закарпатської області із залученням всіх засобів доведення інформації (електричні сирени, гучномовці, дротове мовлення) задіяних до системи оповіщення".

ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ БУДЕ ЗАБЕЗПЕЧЕНО КВАЛІФІКОВАНИМИ ТА ПРОФЕСІЙНИМИ ЛІДЕРАМИ
Додано 18.11.2013
Вже п’ять років поспіль Школа вищого корпусу державної служби, утворена у жовтні 2008 року, здійснює надзвичайно потрібну роботу- створює безперервну дискусійну платформу для розвитку висококваліфікованої управлінської когорти керівників - лідерів на державній службі.

Відправною точкою реформування Школи стало схвалення у 2010 році Кабінетом Міністрів України Концепції формування та розвитку вищого корпусу державної служби, що забезпечить поліпшення якості та ефективності державного управління.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс